Защо вашият пенсионен план трябва да включва златен IRA

...
Когато става въпрос за планиране на пенсиониране, диверсификацията е ключова.
Коментари Харесай

Когато става въпрос за планиране на пенсиониране, диверсификацията е ключова. Като разпределите инвестициите си в различни класове активи, можете да минимизирате риска и да увеличите максимално възвръщаемостта. Но докато повечето хора се съсредоточават върху акции, облигации и взаимни фондове, има друга инвестиция, която си струва да обмислите за вашата стратегия за пенсиониране: златото.

Златните IRA, по-специално, са специално предназначени за пенсионно инвестиране, с атрактивни данъчни облекчения, а не предлагани от други инвестиции в злато. Като отворите златен IRA, можете да се насладите на тези предимства и да получите достъп до многобройните предимства на златото като инвестиция.

Научете как можете да включите златен IRA във вашия пенсионен план с безплатен информационен комплект.

Защо вашият пенсионен план трябва да включва златен IRA

Ето защо златният IRA може да бъде ценна част от вашия пенсионен план.

Ще получите данъчни облекчения

Има много начини да инвестирате в злато. Вероятно едно от най-големите предимства на избора на златен IRA са данъчните облекчения, които предоставя.

В зависимост от вида златен IRA, който изберете, можете да се насладите на данъчни облекчения сега или в бъдеще. Традиционната златна IRA ви позволява да внасяте долари преди облагане с данъци и вашите пари се облагат с данък, когато ги изтеглите. Roth gold IRA облага вашите вноски, когато ги правите, и вашите тегления са освободени от данъци.

Като вземете предвид вашите настоящи и бъдещи финансови нужди, можете да изберете типа IRA, който ще ви позволи да запазите най-много пари в джоба ви.

Защитава портфолиото ви от нестабилност на пазара

Активите с висок растеж като акциите могат да бъдат изключително непредвидими. Когато пазарите се понижат, инвеститорите с много пари в тези активи могат да загубят значителни суми пари.

Златото, от друга страна, не е свързано с фондовия пазар. Всъщност, когато акциите падат, златото обикновено се представя добре, което може да помогне за компенсиране на всички загуби, които може да изпитате при други инвестиции. Като държите около 5% до 10% от портфолиото си в злато, можете да предпазите пенсионните си спестявания от риск, като същевременно отделяте място за активи с по-висок риск и по-висока печалба.

Това е защита срещу инфлацията

Инфлацията може бързо да подкопае стойността на вашите пенсионни спестявания. Златото е доказан хедж срещу инфлацията, защото, за разлика от хартиената валута, не може да бъде обезценено от свръхпроизводство. Това е актив, валута и материал и се използва във всичко - от бижута до електроника, така че винаги е в търсене. И когато инвеститорите се стремят да запазят покупателната си способност от инфлацията, повишеното търсене води до покачване на цените, което прави инвестициите в злато по-ценни.

Ако сте загрижени за дългосрочното въздействие на инфлацията върху вашите пенсионни спестявания, златен IRA може да предложи известна защита и спокойствие.

Заявете своя безплатен комплект за инвеститори днес, за да разберете дали златен IRA е подходящ за вас.

Това е защитен актив

Златото в миналото се е представяло добре във времена на икономически сътресения и геополитическа несигурност, осигурявайки стабилна и надеждна възвръщаемост, докато други инвестиции се провалят. Всъщност централните банки държат златото специално, защото вярват в неговата стабилност и безопасност.

В свят, в който винаги има тревожни новини от някакъв вид, златото може да помогне на вашия портфейл да устои на бурите, които неизбежно ще възникнат между сега и вашата дата на пенсиониране.

Долната линия

Добавянето на злато към вашия пенсионен план е мъдър ход по много причини. Той предоставя уникални данъчни облекчения, защитава вашите пари от нестабилност на пазара и инфлация и осигурява безопасно убежище от икономически възходи и падения. Тези неща са от решаващо значение, когато става дума за толкова важна инвестиция, колкото вашето пенсиониране.

Разбира се, както при всяка инвестиция, трябва да направите собствено проучване и да говорите с финансов съветник, за да определите най-добрия начин за включване златна IRA във вашето портфолио. Направено правилно, можете да извлечете пълните награди от тази ценна сметка за пенсиониране.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР