Защо трябва да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с

...
Защо трябва да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с
Коментари Харесай

Борисов към ГЕРБ: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

Защо би трябвало да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с някоя жълта вест, а вие се сгушвате и не им отговаряте. Нахейти ви първата дама, вие мълчите - единствено един Тома Биков дава отговор, скастри инертността на хората си министър-председателят. И подреди: Към всеки човек да сме индивиди!

" В началото " Конрад Аденауер " не желаеха да се виждат с нас, имаха други любимци. Оказа се, че тези любимци не са нито десни, нито сини, а са си напряко болшевики. " Това съобщи водачът на ГЕРБ - министър председателят Бойко Борисов Борисов. И благодари на фондацията, че е осигурила на ГЕРБ да е финансово самостоятелна партия.

Избори след избори - в огромната си част ние го защитихме. От най-елементарните неща - да няма джипове по Витошка, да не се унищожават паркове, да има метро, нови трамваи, рейсове и детски градини. Всичко това ние го направихме. Ако почтено ме питате, направихме повече, в сравнение с може една партия, само че предните не бяха създали нищо - автомагистрала " Струма ", която трябваше да е за олимпиадата в Гърция подготвена, само че беше забита в калта в " Люлин "... Ако не бяхме създали Южната дъга, просто София щеше са колабира, щяха да се наредят колите една след друга и да спрат.

Борисов се обадил тази заран на кмета на Девин, с цел да го накара да откри работа на родители на дете с увреждания и въпросът към този момент е решен. " И с това се занимава ", сподели министър председателят.

" Кмет по кмет, както ви виждам - няма град, в който нещо да не е направено. В същото време има неодобрение. Не мога да си го обясня. Както и в Щатите. Никога в историята не са имали подобен бюджет, а 30 дни са към този момент без държавно управление. Немската стопанска система се къпе в пари - 3000 милиарда евро Брутният вътрешен продукт. Франция да я разясня ли? Италия, Белгия... Значи нещо има, което би трябвало да променим ", уточни основния проблем Борисов.

" Да не приказваме, когато министри и депутати си трансферирате един на различен. Кой печели от това? И Цветанов би трябвало да демонстрира висшия си политически пилотаж, тъй като доста обичам с водачи да диспутирам, с цел да ви поправя откровени нелепости. Хиляди блокове санирахме, а вие не изкарахте един път хората си, с цел да кажат дали са удовлетворени или недоволни. Изкараха от опозицията два блока и в общественото пространство излезе, че калпаво сме санирали. Ако е правилно, е чудовищно, а в случай че не е, за какво си мълчите? Вие мислите, че всичко е елементарно, само че то не е? Знаете ли по какъв начин се свива контрабанда от 34% на под 5%, с цел да има пари? Няма да пущам към този момент пари за саниране ", подлага на критика министър председателят инертността на актива си по места.

И продължи: " Арестуват се хора, затварят се заводи, терористи. Къде ви е съпротивителната мощ? Излезе първата дама, нахейти ви, и би трябвало да излиза Тома Биков, дежурен, да й дава отговор. "

" Никога не е имало толкоз арести и битка с корупцията, а се приказва, че има. Най-корумпираните хора приказват за корупция сега. Но аз съм уверен, че някъде може и да има. Ако вие не си вземете ограничения и не си почистите къщичките, рано или късно това ще избие - дали в суджук или друго... Хората желаят правдивост, не желаят да се вършим на по-важни от тях, тъй като ние не сме. Не сме се и трансформирали. Ако някой се появи с по-лъскава кола и е изхвърчал в облаците, махайте неотложно ", даде указания Борисов. И подреди: " Към всеки един човек би трябвало да сме индивиди. Ние всяка душа, всеки човек би трябвало да го чуем и да му помогнем. Защото имаме ресурса да му помогнем. Някъде има неточност - би трябвало да си я изправим на мига. "

" Наблегнете на това какво е направено. За едно село това е значимо - че има за първи път вода. Защо би трябвало да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с някоя жълта вест, а вие се сгушвате и не им отговаряте ", скара се Борисов на авангарда на ГЕРБ.

И посочи: " Огромна работа вършите. Намерят плочка крива, снимат я от всички ъгли. Трамваите тропаха, не можеше да спят хората. Живеех на " Граф Игнатиев "... Само, като ги чуете, би трябвало след час да има реакция, тъй като знам, че сте по хипотеза почтени. Иначе какво? Искат да ни съборят от власт. Те се борят за власт. Ние желаеме да създадем по-добър живота на хората, по тази причина подвигаме приходите и по тази причина вложенията са в действителната сфера, а не във вериги, ЕРП-та и оператори. В районите са живи вложения.

Стигна се до такава степен американският дипломат да ме пита за какво оповестените американски вложения са два пъти по-ниски от действителните. Казвам: " Защото аз не ги регистрирам. "

" Парламентът ни е дал правото да преговаряме за най-хубавото, а освен за машина, която да си кръжи. Ако не успеем, тогава да си вземем това такси, само че на нас, Данче, ни би трябвало рейс ", сподели Борисов във връзка разногласието кой от двата вида изтребители да се купува. Той благодари на Движение за права и свободи, че е поддържа ГЕРБ за самолетите и за евроинтеграцията.

" 27% беше външният дълг, в този момент е 20% - за какво не им напомняте? И по какъв начин им бяха спрени еврофондовете... ", зададе звук за контраофанзива Борисов. " Те не желаят да вършим " Хемус " - вие си мълчите. Като за санирането, като всичко останало. Защо си мълчите? Не ви е значимо ли? Какво неприятно желаеме да създадем? Ако е било елементарно, Тодор Живков да го е направил. Българска социалистическа партия да са го създали, Движение за права и свободи да са го създали, Костов да го е направил. "

" Да ви изпитам за европредседателството какво знаете вие и какво чакат от Румъния. Не може да кажете. Нас всички ни хвалят и ни благославят, че сме сложили акцента върху Западните Балкани. Това е българското председателство, не Борисовото, не герберското. Защо е тази ненавист? От Париж до Берлин и от Белия дом до Москва споделят какъв брой добре сме се справили ", акцентира Бойко Борисов. Той подсети, че редуцира 1600 души от администрацията, като по този начин усилва и възнагражденията на останалите.

Премиерът зададе какво още би трябвало да се направи, съответно: " До изборите автомагистралата да е до Благоевград. Март желаеме да създадем 5 първи копки по едно и също време по " Хемус ", да стартираме. Пожелавам ви да карате постепенно. "

" Чуйте - обичам ви, само че не е даденост това. Българска социалистическа партия, с тези провалени и гонени от ръководството политици, ни приближават. Това, в случай че не ви светне алена лампичка, аз ще ви светна синя ", стегна хората си Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР