Защо тайната на осиновяването е толкова дълбока и днес -

...
Защо тайната на осиновяването е толкова дълбока и днес -
Коментари Харесай

Очаквайте в „Малки истории“ по БНТ 1

Защо тайната на осиновяването е толкоз дълбока и през днешния ден - отговорът ще потърсят водещата Ирен Леви и гостите й в предаването, този петък от 14:45 ч.

Този петък, водещата на общественото предаване „ Малки истории ", Ирен Леви и гостите и в студиото ще разговорят за тайните, неподвластни на времето, за празнините в душата, които единствено правилните отговори могат да запълнят и ще се опитат да намерят отговор на въпроса - Защо тайната на осиновяването е толкоз дълбока и през днешния ден?

Коментатор в предаването ще бъде доктор Райна Дамяни - публицист и културолог, която има и своя персонална история, обвързвана с тематиката. Гости в студиото на Ирен Леви ще бъдат Величка Дошева - психолог и осиновител, ръководител на Българската асоциация осиновени и осиновители, Ивелина Стоянова, чиято история има мечтания край за всички осиновени, решили да открият биологичните си родители и Мария - също осиновена, само че с друга позиция по тематиката.
Този петък в „ Малки истории " ще разкажем историята на Галина, която още като ученичка схваща, че е осиновена, само че години наред пази прозрението си в загадка, с цел да не нарани осиновителите си и историята на Пепи, която след голям брой премеждия намерила майка си, само че истината за татко й не попада в нито един документ и остава заключена в мемоари, които не желаят да бъдат разказани.

Водещата ще върне феновете и 6 година обратно във времето, когато посетител в студиото беше Ценко Атанасов, който търсеше родителите си. В оня миг той знаеше единствено датата си на раждане и името Росен, което му е дала дамата, която го е родила и с което е живял три години. Преди няколко месеца, след 42 годишна разлъка, срещата сред Ценко и дамата, която му е дала живот, най-накрая се е състояла, а ние ще разкажем историята до дъно.

Гледайте „ Малки истории " в петък, 27 ноември, от 14:45 ч. по Българска национална телевизия 1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР