Защо Силвия Кацарова я няма на сцената на "Като две

...
Защо Силвия Кацарова я няма на сцената на "Като две
Коментари Харесай

Защо Силвия Кацарова отсвири Капките?

Защо Силвия Кацарова я няма на сцената на "Като две капки вода " се трансформира в по-голям въпорс от този кой ще завоюва следващото издание на шоуто. Миналата вечер естрадната лъвица трябваше да поддържа с Васил Найденов младата изпълнителка Михаела Маринова, с цел да може тя да се въплъти в нейния облик от паметния дует в естрадата. Това обаче не се случи, дори песента, с която Михаела трябваше да се показа бе сменена с "Болката отляво ", която е част от соловия репертоар на Кеца. Тъй като парчето има версия и с Мария Илиева в лайв от музикални награди на БГ Радио преди години, дуетът беше изфабрикуван изкуствено и подмени облика на Кацарова с този на Илиева.

Заместничката също не присъстваше в залата, от която излъчват Капките, само че по обясними аргументи. Тези дни Мария разгласи обществено, че е бременна и чака втора рожба, като сега най-вече обитава на американска земя.



HotNews се опита да стигне до повода за съществената промяна в дуетите, които бяха оповестени още предишния понеделник. Предполага се, че всички оповестени са уговорени авансово и удостоверили, с цел да няма гафове като този. Уви, обаче обстановката очевидно е друга и касае права и финансови ангажименти, считат едни. Наши източници пък настояват, че Силвия Кацарова не е влезнала в дует с младата си колежка, защото била в провинцията. Тази причина обаче звучи не до такава степен разумна, в случай че въпреки всичко авансово е говорено с естрадната звезда и тя е дала единодушието да се включи в шоуто на Нова телевизия на 5 април.



Близки до Кацарова не скриха вероятността Силвия да се тормози от обстановката с коронавирус и да е предпочела да не поема уговорката от страха си да не пипне подлия вирус. "Все отново е на възраст и е обикновено да се пази повече ", разясняват в средите. Затова пък Кеца не отхвърли поканата и излезе на сцената с гласовитата Маринова.

Неотдавна изпълнителката на "Големият транспортен съд минава " се прибра от отмора в Парагвай, само че надали е под карантина, защото предходната седмица гостува в предаването на Гала "На кафе ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР