Защо са тези "жълти железа, които правят задръствания и без

...
Защо са тези "жълти железа, които правят задръствания и без
Коментари Харесай

Тези жълти железа ядосаха шофьор, зам.-кмет му отговори подобаващо!

Защо са тези "жълти железа, които вършат тапи и без да има коли ", обърна се с въпрос към Plovdiv24.bg  пловдивчанин. Мястото - кръговото на "Беломорски " и "Остромила ". "Да, всички тези неравности основават дискомфорт, само че всичко се прави, с цел да се съблюдават разпоредбите и за отбягване на произшествия ", разяснява за читателите ни зам.-кметът Златин Велев. Така че "жълтите железа " са за ограничение на скоростта преди нахлуване в кръговото. 
"Взеха се всички защитни ограничения, оградихме с пана на всички места за ориентиране на пешеходците, сложени са и ограничители на скоростта ", разказа обстановката той, припомняйки, че на това мя© Plovdiv24.bg 100 към този момент почина моторист поради придвижване с висока скорост. 
"Тези неравности са за наложително да накарат водачите да съблюдават подобаващата скорост, навлизайки в кръговото ",категоричен бе зам.-кметът и разясни, че ще не престават да се поставят, до момента в който водачите не стартират да съблюдават знаците и разпоредбите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР