Защо са го пуснали!? Версия 1: Човешка грешка Версия 2:

...
Защо са го пуснали!? Версия 1: Човешка грешка Версия 2:
Коментари Харесай

Край! Вътрешни От Бъкингам Взривиха Света С Доказателството, Ето Снимки! Истината За Кралицата Е Страшна, Всички Теории Бледнеят! Та Тя Е

Защо са го пуснали!?

Версия 1: Човешка неточност

Версия 2: Саботаж от вътрешен човек, който изобличава кралицата.

Ето и самото известие, което се пази като „ мостра “ в свръхсекретен и сигурен сървър:

Превеждаме го буквално:

ЗАГЛАВИЕ: В СЛУЧАЙ, ЧЕ КРАЛИЦАТА Е ВИДЯНА ОТ ПОДАНИЦИТЕ СИ В „ РАЗЛИЧНА ФОРМА “

Текст : Кралицата е най-дългогодишния монарх в английската история, което я прави извънредно обичана и уважавана персона в целия свят. През нейното удивително царуване, тя е пътувала повече от всеки различен монарх, и е подхванала редица исторически визити в чужбина. Тя е известна с нейното отдаденост към дълга си и с това, че е посветила живота си на това да служи на хората. Тя постоянно е била извънредно значима фигура в Обединеното кралство и Британската общественост на нациите във времена на големи промени.

По-рано тази седмица Кралицата беше забелязана от хиляди хора във форма, която не е позната на обществото. Искаме да убедим обществеността, че Кралицата към момента е тяхната кралица и е все по този начин уважаваната и обичана фигура, която постоянно сме познавали. Тя може да НЕ Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, само че постоянно е била предан водач и монарх, и тя надълбоко има вяра, че нейните жители ще одобряват нея и нейното семейство такива каквито са.

Официално известие от кралица Елизабет Александра Мери / Елизабет II/:

Дълбоко правя оценка отдадеността, безкористната религия и дух на благотворителност, показана ми от моите милиони човешки жители, и чакам от тях да одобряват тази вест със зряла възраст и примирение. Нищо не се е трансформирало, дружно продължаваме напред!

Ето и фотография на секретния протокол, който беше оповестен в формалния уебсайт Royal.uk:



Това потвърждава дългогодишната доктрина, че Уиндзорите са рептили – извънземни същества, които трансформират образа си и се показват за хора. Преди месец изтече информация, че Владимир Путин е отказал да се ръкува с Елизабет на публично събитие. Пред неговите съветници, той е споделил: ТЯ НЕ Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!

Съобщението е мигновено отстранено от страницата на Бъкингамския замък, към момента дори и английските таблоиди не са гръмнали с новината. Както постоянно, BRADVA.BG показва на читателите си най-горещите и скандални вести! Очаквайте детайлности, и публична реакция на кралското семейство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР