Защо продължават да се чувстват жертви и при поредното разхлабване

...
Защо продължават да се чувстват жертви и при поредното разхлабване
Коментари Харесай

Частните образователни центрове: Всяко затваряне води до отлив на деца

Защо не престават да се усещат жертви и при следващото разхлабване на ограниченията няма да проработят с цялостен потенциал?
Като освен дискриминационно, а безусловно нелогично дефинира пред БНР продължаващото ограничаване за образователните центрове Стела Симеонова от. Симеонова е притежател на учебен център, преподавател и родител на три деца.
„ Само след три дни отварят молове, игрални зали, казина, само че не и образователните центрове за възпитаници от 5 клас и нагоре. Това е просто неуместно “, разяснява тя.
Браншът е изправен пред съществени провокации от година насам и няма запаси, разясни Симеонова. По думите й всяко следващо затваряне води до отлив на деца от частните просветителни центрове.
 Ваня Кастрева: Училищата са подготвени да посрещнат учениците Ваня Кастрева: Училищата са подготвени да посрещнат учениците
Нашето очакване е в учебно заведение да се върнат и паралелки, които са единствени за съответния випуск. Това сподели пред БГНЕС Ваня Кастрева нача...
„ Родителите са привикнали да разчитат на нашите услуги. За по-малките, даже за по-големите. Ние обичайно предлагаме занимални за деца, които са пети и шести клас. Не виждам за какво се прави това разграничение. “
Относно поетапното завръщане на децата за присъствено образование в клас Стела Симеонова акцентира, че и като родител, и като преподавател счита системата за неефективна.
„ Децата губят естествената рутина в просветителния развой “, уточни тя.
„ Продължаваме да се борим за по-големите възпитаници. Тези деца също имат избрани потребности, които ние можем да посрещнем. Ние ще се борим даже при затваряне на учебни заведения нашите центрове да действат “, безапелационна е Стела Симеонова, която предизвести, че напрежението в бранша е доста огромно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР