Защо премиера го няма да каже, че (браншът) няма къде

...
Защо премиера го няма да каже, че (браншът) няма къде
Коментари Харесай

Защо премиера го няма да каже, че няма къде да зарежда гориво?

" Защо премиера го няма да каже, че (браншът) няма къде да зарежда (гориво)? "
Това попита от парламентарната естрада през днешния ден депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски, който изясни, че министър-председателят Бойко Борисов не идва в Народното събрание, само че от петък до сряда кара джипа и се снима със строителни служащи.
 Валери Симеонов: Промените в Закона за горивата са от изгода за частния бизнес Валери Симеонов: Промените в Закона за горивата са от изгода за частния бизнес
Промените в Закона за горивата подсигуряват наличието на малък и междинен бизнес в сектора. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов п...
В отговор сътрудника му от " Обединените патриоти " Юлиян Ангелов сподели: " Като дойдат Корнелия и Карадайъ да ръководят дружно, да карат валяка. "
Репликите бяха разменени в дебата по законови промени, които Народното събрание одобри през днешния ден по предложение на дребния съдружен сътрудник.
С тях се облекчават изискванията за регистрация на обектите за доставяне на горива на компании, които се занимават с транспорт. От изявленията се разбра, че става въпрос за към 1000 компании и също по този начин за строителни такива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР