Защо полицаят не е подал сигнал и Семерджиев не е

...
Защо полицаят не е подал сигнал и Семерджиев не е
Коментари Харесай

Георги Семерджиев е заплашвал полицай преди да стане главен герой в катастрофата с две жертви

Защо служителят на реда не е подал сигнал и Семерджиев не е арестуван?

След като по-рано денем, преди тежката злополука с две починали дами на тротоара, има информация, че главният обвинен Георги Семерджиев е заплашвал служител на реда, за какво служителят на реда не е подал сигнал и Семерджиев не е арестуван? На този въпрос отговор нямаше от двама експерти – Румен Дунев и Димитър Илиев.

Вместо да разяснява въпроса на, Дунев заприказва за готвените нови законови проблеми, които бяха коментирани на вчерашния митинг на кръстовището на бул. "Черни връх " и бул. "Арсеналски ". Там за 11 дни са хванати над 100 нарушавания, основно превишена скорост. Именно по този законопроект имаше коментар по какъв начин за човек без шофьорска брошура има 600 лева санкция, само че Дунев акцентира по какъв начин с измененията щяло да има по-висока събираемост на санкции, предава.

Каквото и да направиш на пътя, то ще се размине – тъй като в последна сметка санкциите са прекомерно дребни, ще намериш метод на кого да платиш. Това съобщи Димитър Илиев, някогашен нееднократен рали първенец и зам.-председател на Държавна организация "Безопасност на придвижването по пътищата ".

За Илиев в тази ситуация с Георги Семерджиев има престъпно мислене. Колко още такива има на пътя? Как да ги спреш – ти би трябвало да ги затвориш, не може да сложиш до тях по един служител на реда, разяснява Илиев пред Българска национална телевизия.

Не знам действително какво повече да се направи, призна Илиев. Редно е с измененията в Закона за придвижване по пътищата да се дадат повече пълномощия на хора като господин Илиев, в Агенцията по пътищата, настоя Дунев. Но Илиев съобщи, че е позагубил вяра, тъй като в самата администрация и Министерство на вътрешните работи казусът с такива произшествия не се припознава като сериозен.

Като те заловен с алкохол и опиати, би трябвало най-малко 24 часа да лежиш в пандиза, с цел да осъзнаеш. При второ нарушаване - повече. "Тия хора са безусловно умишлени убийци ", сподели Илиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР