Защо пет години, след като момче е буквално обезобразено, след

...
Защо пет години, след като момче е буквално обезобразено, след
Коментари Харесай

Пет години обезобразено и пребито 17-годишно момче очаква правосъдие

Защо пет години, откакто момче е безусловно обезобразено, след нечовечен побой, към момента няма повдигнати обвинявания? 17 - годишният тогава Кирил Балабанов е пребит пред дискотека в Бургас от осем престъпно проявени мъже. Някои от тях са лежали в пандиза. Нападателите избиват зъбите на момчето, откакто им обяснил, че се качва в таксито, което той е извикал.

Предните зъби бяха доста неприятно изместени. Успяхме да запазим единия, към момента съм с протези. Лечението беше доста скъпо и към момента продължава, споделя потърпевшият.

До побоя се стига след кавга. Кирил и негови другари излизат от дискотека и си поръчват такси. При идването му друга група се насочва към колата.

Те безусловно нахлуха в таксито. Последва молба от моя страна да го изоставен. Мъж, очевидно по-голям от мен, се приближи и се обърна към мен нападателно. Замълчах, с цел да не влизам в спор, и му обърнах тил. Той очевидно се почувства обиден и ме удари, аз му отвърнах, по-късно всичко стана доста бързо, споделя Кирил.

Освен с юмруци, мъжът е ударен и с тъп предмет. От побоя той е с голям брой физически и душевен контузии. Инцидентът има очевидци и безспорни доказателства. Делото обаче към момента е при дознател. За пет години са напуснали двама проверяващи служители на реда, сменил се е и наблюдаващият прокурор. От прокуратурата твърдят, че следствието е на крайна права и скоро ще бъдат повдигнати обвинявания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР