Защо пък да не узнаем съдбата си от утайката на

...
Защо пък да не узнаем съдбата си от утайката на
Коментари Харесай

Всеки Го Може, А Разкрива Бъдещето На Хората Още От Древни Времена! Научете Се Да Гледате На Кафе Още Сега!

Защо пък да не узнаем ориста си от утайката на кафето?

За гледане и гадаене би трябвало да се направи турско кафе от ситно смляно кафе и да го налеете в бяла или светла чашка. Формулирайте въпроса или желанието си преди да сте почнали да го пиете. Едва по-късно го изпийте, оставяйки малко на дъното. Вземете чашата в лявата си ръка и съсредоточавайки се върху желанието си, с кръгови придвижвания завъртвате чашата три пъти. Жените би трябвало да го вършат в посока противоположна на часовниковата стрелка, а мъжете –

в нейната посока. Утайката би трябвало да се разпредели по стените. Покрийте чашата с чинийката, обърнете я с дъното нагоре и я оставете по този начин за няколко минути.

Можете да пристъпите към същинското гледане. Вземете чашката и надникнете в нея. Предлагаме ви няколко хрумвания за пояснение на фигурите:

1. Най-важните знаци са ситуирани към мястото където е закрепена дръжката, по-маловажните на противоположната страна.

2. Фигурите от ляво на дръжката (в състояние „ от себе си “) имат негативен смисъл, а от дясно – позитивен.

3. Ако фигурата гледа в посока на дръжката, значи, че въздейства директно върху живота ви, в случай че е в противоположната – единствено индиректно и нищожно.

4. Символите към горния борд приказват за сегашното, тези, покрай дъното – за по-далечното бъдеще.

5. Фигурите на дъното указват за събития, които ще станат не по-рано от една година.

6. Кафето в чашката демонстрира бъдещето, а в чинийката – предишното.

Разглеждайте фигурите в следния порядък: от края на чашата към центъра на дъното, по-късно по хоризонтала от ляво на дясно, след това от дясно на ляво, дъното и средата; по-късно можете да погледнете чинийката. Символите интерпретирайте взаимно, а не по настрана – опитвайте се да оглеждате картината в цяло. Трябва да фиксирате историята на вашия живот, построявайки редицата на асоциации.

Предлагаме ви най-разпространение знаци (няма смисъл да се изброяват всички типове фигури – всеки човек самичък би трябвало да ги достроява и редактира в подтекста на живота си).

1. Фигури на хора

Ако сте видели глава на човек без тяло, значи, че имате млад другар, благотворно влияещ върху вашата орис. Ако тя гледа нагоре, това е мощен защитник; в случай че е надолу – чака ви дребна заплаха. Ако сте видели лице в кръг, значи, че някой ви обича.

Две лица, гледащи едно в друго, приказват, че вие обичате и сте обичани. Ако двете лица са в кръг, очаквайте скоро женитба. Но в случай че лицата са разграничени с линия, това значи бракоразвод или измяна.

Очите предвещават промени в живота. Уста – положителни другари или радостна новина. Ръка – отчаяние.

Ако сте разкрили фигура на момиче, значи нежна обич. Ако сте видели млад мъж, е на разлъка. Възрастна жена приказва за мощна и надеждна обич.

2. Фигури на животни

Пеперуда – значи, че ще получите любовно обръщение. Гълъбът символизира почтена и почтена душа. Ако видите гарван, очаквайте злощастие в къщи. Лебедът е знак за непредвидени пари. Орелът е предвестител на победа след упорита битка.

С мухата свързват благосъстоянието и приемане на завещание. Паякът – с непредвиден подарък.

Жабата е притежател на благополучие, шанс и огромна обич. Рибката носи положителни вести и вести или пък ще ви донесе странствуване или екскурзия. Гущерът е предвестител за нещо ненадейно.

Фигурата на бик приказва за приходи или за здраво здраве. Камилата предвещава благосъстояние. Заекът – плашливост. Кравата – благополучие. Лъвът – достойнство. А мечката предизвестява за заплаха, която ще ви се удаде да отстраните.

Ако сте видели кокошка, значи, че ще наложи да да окажете услуга на чужд човек. Патенцето е симптом на честност. Петелът се свързва със фамилно благоденствие.

Котка значи, че ви чака мизерия, беднотия. Кучето символизира правилен другар.

3. Фигури на растения

Ако във вашата чаша сте разкрили дървета, значи, че имате трудности по пътя си. Храсти – проблеми във вашите работи. Гора – неточност във виталния ви път, а гъста гора – непредвидени разправии с близки за вас хора.

Дъбът символизира победа на зложелател, върбата – за тъга. Детелината ще ви донесе решение на проблемите ви. Лилията символизира другарство. Розата – годеж или женитба. Теменужката – брак с богат човек.

4. Фигури на предмети

Ако сте видели автомобил, значи пътища, пътешествия, вървене някъде. Велосипедът приказва за мъчно странствуване, колелото – за премеждие.

Диамантът вещае щастлива обич. Пръстенът – за годеж или женитба. Ако видите ангел, чака ви добра новина. Звездата значи независимост.

Малка къща приказва за потребност. Катинар – за тягост. Кулата е знак за нещо хубаво. Прозорецът предвещава кражба. Врата – връщане на другар или ще ви идват посетители. Ключ – пред вас ще се отворят всички порти.

Бял кръст – благополучен фамилен живот, черен кръст – печална новина.

5. Черти и линии

Правата линия демонстрира благополучен и нехаен живот. Много прави черти – това е на здраве и дългоденствие. Прекъсната права или зигзагообразна линия е предвестител на премеждие.

Дъгообразна или крива линия – имате недоброжелатели. Множество криви линии – обкръжени сте от неприятели.

Права линия пресечена от криви – проблеми в персоналния ви живот. Кръст във формата на Х е брак.

Четириъгълник или квадрат – това е най-хубавия знак. Вашият живот ще бъде благополучен, а материалното състояние устойчиво. Очаквайте триумфи и приходи.

Елипсата също приказва за брак, триъгълникът – за шанс. Кръгът е знак за прелестно обграждане, цялостно взаимно схващане. Овални хълмчета – за шанс в работата ви.

6. Цифри

0 – родени сте под щастлива звезда, 1 – вие сте обичани, 2 – крах или неудача, 3- сполучлива договорка, 4 – надявайте се на шанс, 5 – злословия, 6 – сватба, 7- фамилно благополучие, 8 – счепкване, 9 – запознаване, 10 – шанс.

7. Букви

А – победа, Б – власт, В – злощастие, Д – вреда, Е – скрупули на съвестта, Н – безпокойствие, П – неистина, С – запознаване, Ю – паники, Я – смяна към по-добро.

За всеки човек знаците и тяхното пояснение са разнообразни. Проверете за себе си и тълкувайте през вашата призма и живот. За един човек картината ще наподобява в една светлина, за различен – надлежно, по-друг метод. Гледането персонално за вас ще бъде субективно и ще се отнася персонално за вас. Но главното е да гледате на фигурите изцяло, като на разказана история.

Много и огромни шансове в чашата ви!
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР