Защо не? - с този въпрос бившият председател на Народното

...
Защо не? - с този въпрос бившият председател на Народното
Коментари Харесай

Ново 200: Рашидов не вижда проблем за коалиция с БСП - Политика

" Защо не? " - с този въпрос някогашният ръководител на Народното събрание Вежди Рашидов отговори на въпрос дали е допустима коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Изказването му идва единствено няколко часа след думите на водача на партията Бойко Борисов, който през вчерашния ден съобщи:  " "

Рашидов обаче счита, че би трябвало да има коалиция на ГЕРБ с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия след изборите, тъй като трябвало да се сформира постоянно държавно управление.

" Дошло е време да спасяваме българския народ, не партиите ", на мнение е той.

Според него за корупция в Движение за права и свободи се приказва, само че нямало доказателства. " Отдавна се клатят едни мантри. Преди години против Доган ме караха да споделям. Минава времето, и аз узрях. Делян Пеевски е един предприемач, към този момент е строен, измършавял е ".

В края на 48-ото Народно събрание Рашидов се съпостави с Антим Първи поради връщането на традицията с общата фотография на депутатите. Днес пред Би Ти Ви той доразви тезата си:

" Защо да не се съпоставям с Антим Първи? И той е човек, и аз съм човек. И той е ръководител на Народното събрание, и аз съм. Просто използвах една форма, която обичайно се е правила. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР