Защо не е задържана Вашата служителка Симона Радева? Защо не

...
Защо не е задържана Вашата служителка Симона Радева? Защо не
Коментари Харесай

Екшън в София: Волен Сидеров нахлу в 1 РПУ да търси Симона Радева, арестуваха го

" Защо не е арестувана Вашата служителка Симона Радева? Защо не дава отговор пред закона и се крие? С тези въпроси и някои много нецензурни думи и реплики водачът на " Атака " Волен Сидеров влезе в I РПУ в София и изиска среща с началника.

„ Искам да пристигна Симона Радева и да изясни какво правеше с нарушител и за какво избяга с него след престъплението”, крещеше Сидеров. Той предизвика чиновниците и изиска среща с ръководителя на I РПУ или със Симона Радева. Твърдият отговор на служителя – „ началникът е в среща” не отхвърли Сидеров и той продължи да упорства.

Лидерът на " Атака " не се отхвърли и изиска Симона Радева да излезе и да отговори " за какво е умъртвила две млади девойки "?

Последва и нова серия въпроси от Сидеров:

" Може ли да ми дадете и на мен полицейска палка и буркан?. Може ли да ми дадете и на мен палка? Дайте ми палка и на мен, желая и аз да имам палка”, иронично настояваше водачът на „ Атака”

Събрали се с него представители на медии желаеха да знаят в действителност ли Радева е дала достъп до полицейски чатове на Семерджиев.

„ Ти с шкембенцето не ми махай с пръст”, беше друга от скандалните реплики на Сидеров.

„ Извикайте я тая Симона да пристигна да изясни по какъв начин и за какво умъртви две девойки с ония Шумахер”, продължи Сидеров.

Журналистите също настояха за среща с началника.

„ Това е първа тематика в страната и няма нищо по-важно от това сега, и желаеме да приказваме с началника да изясни кой и за какво назначи тази полицайка. Искаме да знаем на какъв принцип тук се назначават полицаите”, упорстваха те.

„ Имате страховит стикер „ Не позволявай на корупцията да стигне до вас”, а има и записка подай сигнал за корупция. Еми ето – подавам”, съобщи иронично един от публицистите.

Напрежението продължи да ескалира като Волен Сидеров стартира да блъска и счупи прозореца на гишето. После продължи да блъска по вратата с надпис „ Затваряй вратата леко”, с цел да нахлуе при началника на 1 РПУ.

„ Много сте тъпи, извънредно тъпи. Такива ли желаете да умрете. Не прикривайте мафията!”, крещеше нервно Сидеров.

Драмата приключи с арест на Волен Сидеров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР