Защо момичетата рядко се решават да направят първата крачка в

...
Защо момичетата рядко се решават да направят първата крачка в
Коментари Харесай

Загадка за логика: В кое от трите момичета е влюбен младежът

Защо девойките рядко се вземат решение да създадат първата крачка в връзките? Защото не всеки път са уверени във взаимността на своята благосклонност! Впрочем, в случай че се обръща внимание на езика на тялото, то може да се разбере доста, написа webmiastoto.com. Предлагаме ви да ревизирате своята бдителност и познание за жестовете благодарение на елементарна логическа задача.
Кое от девойките харесва младежът?
Пред вас е картинка с три девойки и едно момче. Вашата задача е да намерите тази хубавица, която той харесва най-вече. Колко бързо ще съумеете да определите?
Погледнете деликатно, отговорът се крие в детайлите.
 Загадка за логичност: В кое от трите девойки е влюбен младежът

Отговорът
Както написа Алън Пойз в своята книга “Езикът на тялото. Как да разчитаме мислите на другите по техните жестове ”, има доста сигнали, които издават скритата заинтригуваност на мъжа към дамата.
И в случай че някои от тях (като разширените зеници, оправянето на прическата, ръце върху колана и т.н.) елементарно могат да се виждат при персоналното другарство, то по какъв начин да проследим благосклонността в дадена компания, когато девойките са доста, а момчето е единствено едно.
Оказва се, че това е действително! Погледнете още един път картинката и обърнете внимание на това накъде са ориентирани краката на младежа.
Както твърди Алън Пийз, тази част от мъжкото тяло нормално сочи към онази жена, от която той е най-заинтересован в дадения миг.
 Загадка за логичност: В кое от трите девойки е влюбен младежът
В нашия случай това е момиче №3. Всичко е просто! Сега към този момент постоянно ще знаете кой от представителите на противоположния пол ви симпатизира в компанията.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР