Защо ми задавате въпрос, чийто отговор е в медиите? Така

...
Защо ми задавате въпрос, чийто отговор е в медиите? Така
Коментари Харесай

Острие на ГЕРБ не отговори конкретно къде има масови уволнения на поддръжници на партията

Защо ми задавате въпрос, чийто отговор е в медиите? Така добилият популярност като ново острие на ГЕРБ Радомир Чолаков отвърна на въпрос на bTV с каква информация разполага за всеобщи уволнения на фрагменти на партията от държавна работа.

Самият Чолаков повдигна въпроса, откакто заприказва по какъв начин щяло да е показателно ще има ли опити и принуда против проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева след загубата им на президентските избори. В подтекста на това размишление той заприказва по какъв начин " чегъртането " почнало да става персонално и надлежно страдали подкрепящи ГЕРБ хора.
Горещ избирателен спор по bTV: Прехвърчаха искри сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия
Интересен избирателен спор се развихри сред претенденти от гражданската квота на няколко партии. В конфликт влизоха претендентите от гражда...

При експлицитен въпрос къде има всеобщи уволнения обаче, Чолаков не отговори с конкретика. Той единствено даде за образец " силовите ведмоства " и по какъв начин протичащото се в тях се пренасяло на всички места.

Въпросът може би е до каква степен победи президентът Радев, сподели още Чолаков, визирайки изборната интензивност и в отговор на запитване за какво загуби проф. Герджиков.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР