Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет

...
Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет
Коментари Харесай

Ахмед Доган проговори: Защо ме забъркват във всички проблеми в държавата?

" Защо ме забъркват във всички проблеми на страната, от пет години аз не съм в действителната политика ". Така отговори почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган на въпроса, по какъв начин ще разяснява " новините " за готвено следствие против него, съобщи Канал 3..

Тези клюки, които от няколко дни вървят в медии, следени от Цветан Василев, за огромна изненада не бяха отхвърлени от шефа на Бюрото за надзор върху СРС-та Бойко Рашков. В ефира на Нова тв тази заран Рашков съобщи безусловно: " Възражда се концепцията за обновяване на следствие на някои политически лица от Движение за права и свободи, даже против водач от Движение за права и свободи ", отговаряйки на въпроса на водещата Ани Цолова дали са правилни слуховете за следствие и даже арестуване на Ахмед Доган.

" Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме проверяват? Няма вести през лятото! Дайте им вести! ", сподели още почетният ръководител на Движение за права и свободи. Той акцентира, че цялата тази нервност, в която няма нищо правилно, е почнала от един бургаски уебсайт, с цел да се отклони вниманието от същинските проблеми в страната.

" Не се занимавайте с мен! ", уточни още Доган.

Той разяснява сбито и отнетия допуск до класифициррана информация на зам.-шефа на Бюрото за надзор върху потреблението на СРС-та Георги Гатев, за който Бойко Рашков обществено съобщи, че е кандидатура на Движение за права и свободи. " От медиите научих за този лишен допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е почитан правист и специалист ", бяха думите на Доган. И още веднъж многозначително повтори: " Не се занимавайте с мен, гледайте страната! "

Почетният водач на Движение за права и свободи отхвърли още една версия, която също живее в общественото пространство - за различия в Държавно стопанско предприятие и за спор сред него и Делян Пеевски. " И това не е правилно, както всичко, което в последно време се написа за мен! ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР