Защо ли гей прайда в България прилича все повече на

...
Защо ли гей прайда в България прилича все повече на
Коментари Харесай

И Иво Димчев оплю гей парада

„ Защо ли гей прайда в България наподобява от ден на ден на тинейджърско шествие но „ Асамблея знаме на мира “…

Да организираш гей прайд и да поканиш артисти с тийнейджърска публика не е инцидентно! Напълно умишлено е! Това е като по време на война да се скриеш в учебно заведение и да се надяваш, че тъй като има деца няма да те бомбандират! Големи борци, няма що! Ейй… Проклетийка съм си през днешния ден! Но имам неква логика… “

С тези думи екстравагантният създател Иво Димчев разгорещи пристрастеностите около идния в събота следващ София прайд.

В мнения под поста си в обществената мрежа екстравагантният актьор прецизира, че за втора година не го канят на гей парада, а като причина е изтъкнато

„ несъответствието между наличието на песните му и публиката на прайда... “

Вчера София прайд оповести следващия артист, който ще вземе присъединяване в проявата – Дара Екимова, чиято съществена публика инцидентно или не е тийнейджърска.

Постът на Иво Димчев идва след излиянието от по-рано на Евгени Минчев, в който той за следващ път съобщи, че „ да си развяваш байряка един път годишно, охраняван и подкрепян от дипломати и политици, е извънредно безвкусно.

Крачат джендър еничари, отнети от същинската си същина, запокитени в кремаво-розовите обещания на неразбираемото.

В този смисъл - сори, само че не съм част от вас, благи братя и сестри ”,

безсърдечен е в рецензиите си светският лъв.

Позицията на двама изтъкнати членове на така наречен ЛГБТ общество изрично демонстрира, че общността е прояждана от комплицирани спорове и дрязги и е въпрос на време шареният балон да се пропука звучно. Това непроменяемо ще се случи, когато на гейовете им омръзне да им лепят грозните етикети „ джендъри “ и „ педофили “ поради непрекъснатите опити на трансджендърското лоби да сменя пола на деца, „ родени в неверното тяло “.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР