Защо коментар на певицата Милена Славова за гей парада предизвика

...
Защо коментар на певицата Милена Славова за гей парада предизвика
Коментари Харесай

Певицата Милена и гей-лидерката Елза Парини се хванаха за гушите в ефир заради гей парада

Защо коментар на певицата Милена Славова за гей парада провокира вълна от остри реакции и мнения в обществените мрежи?

“Сигурна съм, че не поддържам гей парадите! Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци. И не се оправдавам за думите си ". ”

Това написа във Фейсбук рок иконата Милена Славова , с което провокира лавина от остри реакции и мнения. След многочислени проведени докладвания на поста ѝ той е бил отстранен от стената на певицата.

„ В началото беше единствено хейт. Не съм била в София по време на парада, даже не знаех за него “, описа пред Нова телевизия певицата.

„ Нормално ли е да си забиеш българския байрак в задника? Това не е монтаж. Това е мотивът за недоволството ми. Освен това те водят и деца на такива места. Тези деца нямат избор “, възмути се рокаджийката.

„ Обиждаха ме, че съм комунистка, фашистка, хомофиб, нацистка. Обиди имаше и на персонална основа “, призна тя.

В диалога се включи и Елза Парини , като представител на гей общността:

„ Социалните мрежи имат своя политика, в която сами дефинират нормите си. Мен също са ме блокирали преди време “, поде Парини.

Много съм разочарована да чуя това мнение на Милена, която за мен е била и в детските ми години като един пъстър лъч в сивотата. Това сега е тъкмо това – цветен лъч светлина.

Това, че някой е решил да направи нещо порочно, не значи че всички сме такива “, добави тя.

ю„ Говоря за вулгарността на парада ви “, прекъсна я Славова и добави: „ Защо се парадира с това нещо, а не си отидете някъде и да си наемете място, да си платите за защитата и апаратурата и толкоз. При вас е противоположното – заплащат ви защитата, парадирате, затваряте целия град и пречите на хората “.

Парини обаче я обори, че мястото е налично за всички и те си поемат част от разноските по парада.

„ Често сме нападани и атакувани. Да се крием в дупка ли? “, запита Парини.

„ Не, бъдете скромни като нас, каквито сме хетеросексуалните. Ние сме културни. Бъдете и вие такива “, разкрещя й се Славова и добави - бунтовник не е да си покажеш задника! ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР