Защо колоездачите си бръснат краката, попита вътрешния министър депутатът от

...
Защо колоездачите си бръснат краката, попита вътрешния министър депутатът от
Коментари Харесай

ДПС с въпрос към Рашков: Защо колоездачите си бръснат краката?

Защо колоездачите си бръснат краката, попита вътрешния министър депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов. Народният представител бе засегнат от шикалкавенето и поредния отвод на силовия министър Бойко Рашков да уточни съответни доказателства, довели до акцията на полицията преди изборите предходната година, когато доста симпатизанти и членове на придвижването бяха привиквани от полицията, с цел да им се връчват предупредителни протоколи като предварителна защита против търговията с гласове.

С въпроса си Ибрямов се опита да подчертае, че вътрешният министър не бърза с отговорите си за разлика от колоездачите, които даже се епилират, с цел да са по-бързи.

" Това е политически спектакъл. Да ми казвате, че като магистрат би трябвало да приказвам истината, вижте, моите актове се ревизират от няколко итституции. Предизвиквате ме, аз не ви жегвам персонално ", опита да се отбрани министър Рашков. 

Председателят на Народното събрание единствено установи, че колоездачната тайнственост не е разгадана и закри съвещанието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР