Защо къщата на Йордан Сталев била омацана в жълто, както

...
Защо къщата на Йордан Сталев била омацана в жълто, както
Коментари Харесай

Екзекуция от мутри, но къде е Данчо Сталев

Защо къщата на Йордан Сталев била омацана в жълто, както твърди Венци Стефанов, а не в бяло – нали той е поръчителят. Екзекуцията беше в бяла одеждa, а не в жълта.

Много тъпо за новия началник на реферите. Навремето Данчо Сталев  опита да бъде топ рефер, бутан от Атанас Узунов, само че едно пловдивско дерби, ръководено от него, потвърди, че това е неизпълнима цел. Сигурно и тогава къщата му е била в жълто.Сега се пробва да бъде топ началник, само че всичко е обречено след грандиозния неуспех.

Разбира се, че Сталев носи виновност за изтезанието на Ботев.  Можеше да е екзекуция над Локо, Пирин, Левски, Берое, няма значение.

Има два разновидността. Първият - Сталев  се е подвел по Венци Стефанов, който преди реванша влезе в амплоато си на мутра от 90-те. Той по този начин и направи Славия първенец тогава. Самият Сталев беше споделил, че има ярки мемоари от това време като арбитър. Е, отново се срещнаха.

Вторият вид е съвсем неосъществим – Сталев без да пита да постави съдията Станислав Ставров да свири Славия – Ботев. Ако е по този начин, незабавно би трябвало да освободи мястото, защото не е направил разлика сред полуфинал за купата на България и и мач за Панагюрската купа,или за купата на Съветската войска, в случай че Сталев по този начин избира. Съдийският шеф  е показал извънредно пренебрежение към този мач, като не е назначил да го свири интернационален рефер.

При първия вид Сталев може да се усеща недостижим зад тила на БФС и изключително зад тила на Стефанов. Той несъмнено това е избрал – да е началник зад мощния тил на Стефанов. Съдията на снощния мач тъкмо това сподели – че шефът му е схванал по какъв начин да оцелее по-дълго. Камикадзето Сталев. Венци Стефанов доста обича сходни екземпляри и нищо чудно Сталев да се трансформира в обичания му съдийски началник.

Една история от 90–те ни описаха нощес БФС, Боби Михайлов, Венци и Данчо. Само история ли -  мутри във футбола и през 2018-а.

Сега става по-ясно по какъв начин по този начин Йордан Сталев  оглави съдийската комисия  бързо и без мнения. Тежко проваляне на честната игра, прозиращо безсрамие и безочливост, както пишат шефовете на Ботев в своята декларация. Между другото, кои шефове? На БФС доста са им комфортни такива клубове, за които да питаш кои са им началниците. Пускат им гилотината и ги оставят да пишат заявления.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР