Защо живеем под диктата на простотията? Отговорите са тривиални от

...
Защо живеем под диктата на простотията? Отговорите са тривиални от
Коментари Харесай

Евгений Кънев с обяснение защо живеем под диктата на простотията

Защо живеем под диктата на простотията? Отговорите са тривиални от слабото обучение до качеството на елита ни. И въпреки всичко по-задълбоченият разбор би посочил и други забавни елементи, и дава своето пояснение във Facebook.

" На първо място, би трябвало да сме наясно, че простотията се филмира, озвучава и продуцира посредством няколко национални електронни медии, които главно образуват публичното мнение. Техният бизнес модел цели оптималната публика, с цел да притегля с нея рекламодатели. Освен микса от излъчвания за всевъзможни възрастови групи, основно значение имат новините и публицистичните излъчвания, където се дава естрада на всевъзможни хора.
 Евгений Кънев: Води се борба сред искащите бъдеще за страната и тези, които са захапали вимето ѝ Евгений Кънев: Води се борба сред искащите бъдеще за страната и тези, които са захапали вимето ѝ
" Приех да повеждам лекции по Публично-частно партньорство в един университет. Та обсъждаме концесиите и от дума на дума стигаме до строител...

Драмата, несъмнено, не идва от този факт - това е демокрацията - а от умишленото лансиране на всевъзможни гледни точки и техни представители по фундаментални тематики за обществото - където среща си дават тясно експертните отзиви и “балансиращите ги ” известни отзиви от недрата на народа. Проверката на обстоятелствата, позоваването на науката, подготовката на публицистите за интервютата са последна грижа на тези медии.

Това естествено води до комплициране на хората и ускорява тяхното търсене на представители с сходен мироглед. Така се заформят балоните, които са идеална среда за операции и дават отговор за нерационалното държание даже по време на пандемия.

На второ място, ролята на медиите за развъждане на необразован електорат, елементарен за операция е рецептата за виталност на партиите на статуквото. Затова то употребява властта си да превземе тези медии посредством надзор върху тяхната публицистична политика. Дали посредством назначение на свои хора на тези позиции; дали посредством сделки със притежателите им преди сделките; дали посредством други зависимости - няма значение. Но подреждането, честотата и времето, които получават подставени лица е за отбрана ползите на статуквото. Това е рецептата за дълголетието на искрено бандитски обединения в нашата политика.

На трето място, тръгвайки от медиите се построяват нови политици и политически обединения, тъй като преди този момент е отгледан и електорат за тях. Често това става под формата на някакво публистично предаване, шоу или известна графа, чиито водещи си отглеждат почитатели за бъдеща политическа кариера: Сидеров, Бареков, Слави и други представящи се за опция в политиката, откакто са стартирали сякаш различни хрумвания в предаванията си. Тези хрумвания обаче блестят с тяхната глупост, неспособност или повърхностност, само че са задоволителни да подлъжат заблудените фенове да станат електорат на идващия политически “балансьор ”.
 Трифонов, Бареков, Сидеров - прилики и разлики Трифонов, Бареков, Сидеров - прилики и разлики
Има Такъв Народ със своето предлагане-непредлагане на кабинет едвам не блокираха парламентарната машина, едвам не я повредиха. При това едва ли това е...

Четвърто, веригата медии - нови политически лица - електорат се затваря с преодоляването на прокуратурата, която става съдия кое действие би трябвало да се накаже и кое не - разпъвайки чадър над простотията в общественото пространство. Така топ специалист, предупреждаващ за вероятен дефицит на медикаменти става обвиняем, а едър политически водач, твърдящ, че се поставят ваксини с изминал период - не.

Всъщност “благодарение ” на работата на правосъдната власт, общественото пространство е към момента интензивно обитаемо от лица с известни прякори, именити корупционери и дребни мошеници, поставили си представка “политик ” без да са предложили една смислена политика в живота си. Но мътещи главите на хората с всевъзможни небивалици.

При такава гласност - такава дивотия.

И по този начин, статуквото е превзело входа - медиите и изхода - правосъдната власт, с цел да измисли гласност, която да го храни. При цялостен надзор върху неизбираемите трета и четвърта власт, избираемите първа (законодателна) и втора (изпълнителна) са също под негов надзор. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР