Защо имаме основания да се притесняваме от този ремонт? Напомням,

...
Защо имаме основания да се притесняваме от този ремонт? Напомням,
Коментари Харесай

Костадинов пак подхвана ремонта на Шипка: Искат да спрат честванията там! Елате, да се съберем 100 000

Защо имаме учредения да се тормозим от този ремонт? Напомням, че паметника на руската войска беше махнат безусловно нелегално. Съдът го удостовери, и все пак го махнаха. Никой не е предполагал, че ръководещите еничари ще сторят такова брутално престъпление.
Ето за какво в този момент имаме всички учредения да сме обезпокоени за Шипка. 3 години ремонт на фугите – че той за толкоз години е издигнат! Да не приказваме, че беше ограден още същия ден, когато излезе новината по малкия екран. Целта им към този момент е да спрат честванията там, които се трансфораха в най-мащабната манифестация на пробългарски и проруски усеща в България. А по-късно като нищо може да почнат провокации – някой ще надраска паметника, различен ще му счупи нещо, американските жълто-кафяви „ медии “ ще почнат да приказват по какъв начин разделя народа и след няколко години няма да го има. Това, несъмнено, ще се случи единствено в случай че това ръководство се задържи, а то, съгласно мен, няма да се задържи. Но въпреки всичко сме длъжни да преглеждаме всеки сюжет.
Ето за какво, уважаеми сънародници, ви приканвам – елате на Шипка на 3 март! Нека се съберем 100 000 българи там! Елате, макар оградите на еничарите и възбраните им за достъп! Нека възраждането на българската независимост още веднъж, както през 1877 година, да стартира от Шипка!
От Facebook профила на Костадин Костадинов, водач на Възраждане
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР