Защо има хора които успяват да привлекат положителни неща в

...
Защо има хора които успяват да привлекат положителни неща в
Коментари Харесай

Законът на привличането: Как положителните мисли оказват влияние върху живота

Защо има хора които съумяват да привлекат позитивни неща в живота?

Сега постигането на задачите ни изисква повече от даже най-искрената увереност. Все отново оптимистичното мислене е от голяма важност и би трябвало да приемем силата на позитивното мислене съществено.

Вашите мисли оказват въздействие върху живота ви. Вашето мислене оформя вашите мисли, държание и дейности. Поведенията са склонни да въздействат на това кой влиза в живота ни и кой остава.

Вашите мисли и държание също оформят възприятията ви за себе си и света.

Подхранването на мозъка ви със самооценка не оказва помощ за вашето благоденствие, нито предизвиква процъфтяващи, щастливи връзки. И сигурно не ви оказва помощ да деянията нещо по-добро.

В някои дни е мъчно да се огледа от положителната страна. Никой не би трябвало да чака постоянно да се усеща или да бъде положителен, само че позитивното отношение оказва помощ.

Както и мисленето за напредък. Промяната на метода, по който се чувствате за себе си и света, може да промени метода, по който хората мислят за вас и се отнасят към вас. Това може да има осезаеми резултати.

Използването на закона за привличането е това, което може да ви помогне да повлияете на позитивните промени през днешния ден и да подобрите качеството си на живот.

Какъв е законът на привличането?

Законът за привличането твърди, че позитивните мисли и дейности жънат позитивни награди и противоположното за негативните.

Това е един от 12-те универсални закона на херметичната философия и стана прочут в книгата на Ронда Бърн „ Тайната “.

В основата на тази философия е позитивността. Положителното мислене е обвързвано с по-добро физическо здраве, по-дълъг живот и даже по-нисък риск от сърдечни болести.

Изследванията демонстрират, че развиването на мислене за напредък също има изгоди за психологичното здраве. Това е мощен инструмент, който може да понижи безпокойството и депресията, като в същото време оказва помощ за справяне със напрежението.

Можем да използваме позитивно саморазказване, техники за визуализация и корекции на пристрастия, с цел да се почувстваме по-оптимистично настроени към актуалната си обстановка и да прегърнем смяната за по-добро бъдеще.

Подобреното прочувствено положение ни държи на път да изградим повече умения, което в последна сметка води до по-голям триумф. И даже ще забележим нараснало внимание, признателност и съчувствие към себе си.

Позитивното отношение не значи поощряване на токсична позитивност. Възприемането на нереалистично оптимистична настройка може да бъде толкоз нездравословно, колкото и непоколебимата отрицателна вероятност. Има място да признаете своята действителност и да признаете, че действителният свят не постоянно работи във ваша изгода.

Случват се неприятни неща и ще претърпите неуспехи. Но ще се издигнете над тези трудности по-лесно, когато прегърнете позитивна вероятност – и законът на привличането ви предизвиква да вършиме тъкмо това.

Как работи законът за привличането?

Как работи законът на привличането може да се разграничава според от това с кого разговаряте, само че има няколко съществени държания.

Първото е метод на мислене, а второто е деяние. Някои теории настояват, че вие ​​създавате привличане сред вас и това, което желаете в живота, когато се фокусирате деликатно.

Независимо дали търсим финансово обилие или желаеме да подобрим взаимоотношенията си, ние сътворяваме това метафорично привличане посредством напредък и деяние, а не самозалъгване. Трябва да влагаме цялото си аз във всичко, което вършим, както професионално, по този начин и персонално.

Психическата ни валидност изисква от нас да си сложим цели, да създадем рутина и да тръгнем на странствуване на себеоткриване. Ето къде идва мисленето за напредък.

Вашият мироглед за света оформя доста аспекти от живота ви.

Активното търсене на позитивната страна на даден проблем ви оказва помощ да развиете самочувствието и увереността си, с цел да станете по-добър водач. Можете да изхвърлите токсичните черти и ограничаващите вярвания, с цел да бъдете смели и отворени към нови благоприятни условия.

Тази позитивна сила също е заразна. Непредубедеността и фокусирането върху позитивните страсти притеглят други, които се усещат по същия метод.

Какви са 7-те закона на привличането?

В закона за привличането има седем подзакона.

1. Магнетизъм

Този подзакон изяснява, че сходното притегля сходно. Негативните мисли се притеглят една друга, само че позитивното мислене прави същото.Ако единственото, което вършим, е да останем песимисти, отрицателните прекарвания ще продължат да идват по пътя ни. Но в случай че търсим позитивните аспекти на живота, нашата вероятност ще се концентрира повече върху намирането на вдъхновяващи благоприятни условия и прекарвания, което води до възстановяване на нашето богатство.

2. Проявление

Този подзакон ни поучава да съсредоточим вниманието и силата си върху сегашното, с цел да го променим. Притесненията за предишното или паниките за бъдещето не провокират смяна. Но в случай че поставим работа в този момент, ще създадем по-добро бъдеще и ще сбъднем фантазиите си.

3. Правилно деяние

Някои отрицателни аспекти от нашия живот могат да бъдат отстранени или изменени. Токсичните работни места, нездравословните взаимоотношения или неудовлетворителните кариери могат да ни попречат да живеем логичен живот.

Като премахнем тези негативи, можем да запълним празното пространство с неща, които ни оказват помощ да бъдем по-целенасочени в живота си. Наличието на ясна визия за вашата цел и персонални полезности ще ви помогне да намерите заместителите, които най-вероятно ще подобрят и обогатят живота ви.

4. Деликатен баланс

Някои дни са страхотни, само че не могат всички да бъдат. Може да се неуспехите или да изпитате крах понякога. Това е част от живота. Хубаво е да признаем неуспехите си, тъй като те са опция да се учим. Точно както честваме успехите си, би трябвало да признаем загубите си.

5. Непоколебими стремежи

Този подзакон цели да останем фокусирани върху задачите и желанията, които ще подобрят живота ни. Ясните, целенасочени цели ни оказват помощ да придобием по-добро здраве, да успеем в кариерата си и да имаме здрави взаимоотношения.

През стадиите от нашия живот можем да изпитаме доста промени. Но би трябвало да знаем по какъв начин се усещаме по отношение на нашите полезности и стремежи, с цел да останем крепко стъпили на земята. И до момента в който нашите полезности или стремежи може да се развиват в живота ни, ясното самочувствие ще ни помогне да останем непоколебими в постигането на най-важните си цели.

6. Хармония

Хармонията, която имаме към нас, може да повлияе на нашата сила. Използването на силата към нас ни оказва помощ да поддържаме позитивна вероятност, до момента в който работим за реализиране на задачите си.

Когато имаме хора към нас, които споделят същия нрав за реализиране на цели, това единствено ни е от изгода. Те са източник на поощрение, поддръжка и ентусиазъм.

7. Универсално въздействие

Това е неразделна част от закона за привличането. Това, което предлагаме на света, го връщаме. Начинът, по който се отнасяме към другите, оказва директно въздействие върху живота ни. Ако не почитате някого, вие го захранвате с аргументи да направи същото.

И в случай че сте положителен и работлив, хората ще желаят да живеят и работят дружно с вас и ще се радвате на по-добро създаване на общността и по-приятно, приятелско работно място.

Запомнете: предлагането на ръка за помощ води дълъг път към генерирането на позитивни облаги, даже и да не мислите, че това е директно от изгода за живота ви. Помислете да пуснете в света това, което се надявате да получите от него, като помагате на другите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР