Защо ЕС на търси разговори с Газпром и да търси

...
Защо ЕС на търси разговори с Газпром и да търси
Коментари Харесай

Янев: ЕС се превръща в икономическа плячка и заложник на различни доставчици

Защо Европейски Съюз на търси диалози с " Газпром " и да търси общо решение? Съюзът се трансформира в икономическа плячка и пленник на разнообразни снабдители. Възможна е диверсификация 30+30+30 от три разнообразни доставчика и 10% от народен снабдител или водород. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS Стефан Янев, водач на партия " Български напредък ".

 

" Европейски Съюз би трябвало да направи по този начин, че да има взаимност и устойчиви решения за рецесията с газа. Залага се на страстите на хората, не се вършат действителни стъпки за работещи решения за обезпечаване на газ. Прагматичните решения би трябвало да се търсят без страсти, къде каква война има ", съобщи той. 

 

Българските жители и бизнес би трябвало да бъдат предпазени. " Последиците от войната в Украйна са напълно стопански. Все още обаче не е открито решение, неразбираемо е каква е цената, която ще заплащат българите през зимата. Войната е война за елементарните хора, само че към момента се транзитира газ през територията на Украйна. Това, че Русия го назовава военна интервенция е открехната врата за договаряния ", счита Янев.

 

Според него България би трябвало да бъде част от НАТО и Европейски Съюз, само че и двата алианса би трябвало да бъдат реформирани, а националният ни интерес по-защитен. " Възможно е сформиране на честен ръб с хора, потвърдени в обществото, високо морални, ще бъдат избирани от организации, добре признати в обществото ", акцентира водачът " Български напредък ". 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР