Защо е ядосан на съпартийците си от ЕНП?! Кой от

...
Защо е ядосан на съпартийците си от ЕНП?! Кой от
Коментари Харесай

Соня Култуклиева: На кого се гневи премиерът Бойко Борисов?!

Защо е сърдит на съпартийците си от ЕНП?! Кой от тях го упрекна в нещо? Никой. Но не може да чака от ЕНП единствено обятия и “Браво, Бойко! ”, написа във Фесбук Соня Култуклиева.
На кого се гневи министър председателят Бойко Борисов?! Кой е охулил България, кой я е оклеветил незаслужено? В целия свят реакциите бяха - потрес и смут. Имаше оферти за подпомагане в следствието. Никой не уточни подозрения кой е палач или гарант...нищо такова нямаше.

Защо е сърдит на съпартийците си от ЕНП?! Кой от тях го упрекна в нещо? Никой. Но не може да чака от ЕНП единствено обятия и “Браво, Бойко!”

Не за първи път се написа, че в България се злоупотребява с еврофондове, че няма промени в правосъдната система, че отсъства доверие в държавното управление и прокуратурата...
Нормално, безусловно обикновено е бруталното ликвидиране на 30-годишна жена и телевизионна водеща в европейска страна да провокира вълна от изявления, отвращение и съчувствие в целия свят.

В София, Варна, Велико Търново, Ямбол, Плевен и други градове се събрахме на бдение в памет на брутално убитата Виктория. Това ли уплаши и възмути властта?! Да, най-вероятно виковете “Оставка на Цацаров и Борисов” пред Съдебната палата са ги изнервили и ядосали. Но по този начин е в демократичните страни. Нима желаят и това да ни забранят и да го изкарат “противодържавно” и “непатриотично”?!

Истина ли е, че Виктория Маринова е правила изявление по русенската кабелна телевизия TVN с публицистите Димитър Стоянов от Биволъ и Атила Биро от Румъния за следствието им на GP Group за злоупотреби с еврофондове? Истина е.
Истина ли е, че 2 дни след убийството на Виктория Маринова, от родния й град Русе, основният прокурор разгласи, че се води досъдебно произвеждане против GP Group и че са блокирани 14 милиона евро на компании, свързани със строителния колос след сигнал на Биволъ? Истина е.

Тогава, в какво излъгаха международните медии?

Убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова даже да е престъпно, а не поръчково, притегли вниманието на света към една едва позната и неглижирана страна, в която системата убива, полицията работи безредно, насилието е на всички места, злоупотребява се с парите на европейските данъкоплатци, медиите са разграничени на близки до властта и преследвани от властта, арестуват и тероризират публицисти поради работата им, прокуратурата е с сериозно ниско доверие, царува неверие и незаинтересованост.

Та на кого се гневи министър председателят на тази страна?!

Соня Култуклиева, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР