Защо Делян Пеевски за втори път се отказва да отиде

...
Защо Делян Пеевски за втори път се отказва да отиде
Коментари Харесай

Цонев сравни Пеевски с Берлускони, Карадайъ не бил помагал на родата с къщи за гости

Защо Делян Пеевски за повторно се отхвърля да отиде в Европейския парламент – при този въпрос близкият му Йордан Цонев, прочут с прякора си Данчо Ментата, разяснява, че Движение за права и свободи като споделя, че Делян Пеевски е доста обичан, не се майтапи. Практика в цяла Европа обаче било да не се върви в Европейския парламент (ЕП), като си определен – по думите на Цонев Силвио Берлускони 7 пъти можел да влезе в Екологичен потенциал, само че се отказал и чак в този момент отива там.
Припомняме, че Берлускони има доста " цветна " известност и многократни конфликти със правосъдната система на Италия. За последно против него беше заведено дело поради опит да подкупи очевидец по делото, по което беше упрекнат, че е правил секс с малолетна продажница – така наречен " Рубигейт ". А през 2015 година Берлускони получи тригодишна присъда за корупция.
Питайте НСО, съобщи Цонев при въпрос от какво се опасява Пеевски, та го охраняват толкоз доста хора . И възкликна леко иронично на въпрос дали Пеевски е по-влиятелен от Доган, като добави, че на доста клипове си личало по какъв начин при споменаването на Доган на манифестации по 5 минути имало френетично кряскане. " Г-н Доган е икона ", акцентира Йордан Цонев, който категорично съобщи, че в исторически проект Доган е направил по този начин, че турското малцинство в България да не реагира както да вземем за пример в Босна и Херцеговина е станало през 90-те години на XX век.
" Ако не ме питате защо пристигам, може и да пристигам ", съобщи през вчерашния ден (29 май) Делян Пеевски, а Цонев посочи пред Нова телевизия, че е по-важно Пеевски да остане в България, тъй като имало доста работа. Цонев съобщи и, че резултатът от евровота е безапелационен – хората не желаят предварителни избори. Той влезе още веднъж в тематиката по какъв начин България се обезлюдява и изиска политическите сили в страната да изведат цели, които са годни за всеки български политик. Според Цонев, има метод България да тръгне с ускорена стъпка по пътя на икономическия напредък, като той прикани всички партии да седнат на една маса и да прегледат стратегиите си, с цел да извадят няколко целта – демографската рецесия и образованието.
В този аспект депутатът от Движение за права и свободи беше запитан в този момент какво ще стане, откакто съдът разреши на тарикатите с къщи за посетители да апелират наложените им санкции поради сбъркана методика за финансови корекции. Цонев отвърна, че не би трябвало поради 20-30 къщи да се компроментира цялата стратегия и отхвърли, че ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е част от схемата и негови родственици, с протекцията на Движение за права и свободи, са се възползвали. " Колко можеш да се обогатиш с една къща – като бизнес приказвам ", попита Цонев.
Интересен аспект е, че Цонев поздрави Вътрешна македонска революционна организация, че не се е държала " фашистки " на тези евроизбори и допусна, че това им е помогнало за положителния резултат.
Що се отнася до резултата на Движение за права и свободи на евроизборите, който е с към 150 000 души по-малко от предстоящото, Цонев разяснява, че няма проблем, тъй като Движение за права и свободи ликвидирало ДОСТ от политическата карта. На сегашните избори ДОСТ събира към 4-5 000 гласа.
Цонев продължи да подлага на критика преференциите като технология в изборите и добави, че гласоподавателите на Движение за права и свободи не употребили доста преференцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР