Защо да сменяме нашите лидери, какви са логичните аргументи да

...
Защо да сменяме нашите лидери, какви са логичните аргументи да
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Няма логични аргументи да сменяме нашите лидери

" Защо да сменяме нашите водачи, какви са разумните причини да го създадем - белким господин Петков и господин Василев са отстъпили по някакъв метод от националния интерес ". Това разяснява пред публицисти в Народното събрание изпълняващият длъжността ръководител на Народното събрание (НС) Мирослав Иванов от ПГ " Продължаваме Промяната " (ПП) политическата обстановка към третия мандат.

Ние протегната ръка не връщаме и до момента сме казвали, че сме подготвени за разговор, подготвени сме да обсъдим по какъв начин можем да работим отсега нататък, само че то е при ясно декларирани условия -  програмата, която беше показана от претендента за министър председател Асен Василев, изясни той. И означи, че би трябвало да е ясно, че взаимни отстъпки с правилата си от Политическа партия няма да вършат.

Искаме това Народно заседание да продължи работата си и да бъдат признати значимите законопроекти, само че не и за сметка на значими промени, които за нас са изключително нужни, с цел да може да се случи действителната смяна, която сме декларирали и за която се явихме на изборите, съобщи Иванов. 

По думите му слагането на ултиматуми от други обединения е посочило неналичието на предпочитание за компромис от тяхна страна. При състояние, че неведнъж сме казавли, че за нас е недопустимо да водим разговор с техните водачи, самите те, в случай че желаят да бъдат диалогични, могат да създадат тази стъпка - да сменят водачите си, разяснява изпълняващият длъжността ръководител на Народно събрание. Отправят ултиматуми само към нас, ние да създадем крачка обратно, за какво да сменяме нашите водачи, какви са разумните причини да го създадем - белким господин Петков и господин Василев са отстъпили по някакъв метод от националния интерес, попита той.

На въпрос, в случай че носителят на третия мандат получи поддръжка от " ИТН " със сегашните му водачи, каква ще бъде реакцията на Политическа партия, отговори, че първо би трябвало да се види на кого ще бъде даден мандатът, какви поръчки ще направи и дали желае да го осъществя. Тогава и ще имаме съответна позиция, изясни Мирослав Иванов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР