Защо да отида в зала “Запад? Това с какво ще

...
Защо да отида в зала “Запад? Това с какво ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Да отида в парламента, за да ме нарочат за виновен за всичко?!

Защо да отида в зала “Запад ”? Това с какво ще усъвършенства обстановката, в която изпадна Народното събрание?! Само, с цел да кажат след това, че Борисов е отговорен за всичко ли?! Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява отправената от Политическа партия покана към него да се яви в зала " Запад ", с цел да договаря с Кирил Петков и Асен Василев в опит да се позволи невижданата парламентарна, а към този момент и настъпваща конституционна рецесия. 

И пита:

" Защо зала “Запад ” на Народното събрание да е по-подходяща от пленарната зала на Народното събрание за разисквания и изложение на позиции?! Няма логичност в това. Аз завоювах вота на 2 октомври в София и в Пловдив, само че се отдръпнах и не съм народен представител. Депутатите в залата са в правото си да заявят позиция и да изразят отношението си с гласоподаване ", отсече Борисов, представен от журналистката Соня Колтуклиева в " Пик ". 

Борисов е прецизирал още, че нощес на съвещание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ е било взето решението номинацията на Росен Желязков за началник на Народно събрание да бъде оттеглена. 

“Двама се карат, третият печели ”, установи още Борисов. И припомня, че не се ли стигне до излъчването и избора на парламентарен ръководител, страната отива към нови избори. 
ТЕМА преди 40 минути 1526 преди 50 минути 950 преди 1 час 566
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР