Защо да изберете козметика от Mustela за бебета и бременни

...
Защо да изберете козметика от Mustela за бебета и бременни
Коментари Харесай

Защо да изберем козметика от Mustela за бебета и бременни

Защо да изберете козметика от Mustela за бебета и бременни

Създадена в средата на предишния век като марка, ангажирана с грижа за бебето, " Мустела " към този момент е фамилно насочена. Днес формулите за атопична екзема, слънцезащита и биогамата Mustela се нареждат като подобаващи за цялото семейство.

Защо марката Mustela е толкоз желана?

Причините, които карат потребителите да избират Mustela, се коренят в виновното отношение на марката към децата и родителите им, към околната среда, към общностите - снабдители на суровината за главните ѝ съставки.

Най-големият принос на " Мустела " в дермокозметиката е откритието, че бебетата се раждат с разнообразни видове кожа - естествена, суха, доста сензитивна и склонна към екзема. Съответно качествените ѝ артикули са ориентирани към специфичната грижа, изисквана от всеки от тези видове.

Всички формули са композирани с 92 до 99% съставки с натурален генезис и са подобаващи от момента на раждането. Те са хипоалергенни, не съдържат никакви дразнители и са особено проектирани, с цел да понижат до най-малко риска от алергични реакции. Mustela е съсредоточена главно към грижите за бебетата и майчинството, само че основава и козметика, подобаваща за всяка възраст.

" Мустела " работи по едно и също време за полезността на продуктите си и коригирането на негативното влияние върху околната среда. Не прави проби върху животни.

доставя наслаждение и обвързващи прекарвания на деликатност сред майките и децата им. Потърсете мнения за марката в интернет и рядко ще срещнете недоволни родители.

Какви артикули за бебета и деца можете да откриете?

За бебетата и децата Mustela създава специфични натурални съставки. Сред най-важните са Avocado Perseose, подпомагаща съзряването и укрепването на бебешкия епидермис, и екстракт от слънчогледово масло за успокояването му и снабдяването му с основни липиди.

" Мустела " предлага цялата гама артикули за обгрижване на дребното ви богатство:

● за разчистване на коса и тяло - почистват нежно и грижовно тялото, косата и скалпа (включително от крусти), като защищават от изсушаващите резултати на къпането; не нервират очите; обезпечават интимната хигиена на децата. Сред тях има формули за потребление без изплакване;

● хидратиращи - овлажняват неотложно и продължително от първо нанасяне, пазят ресурса от кожни стволови кафези, вършат кожата еластична, нежна и мека като коприна;

● серия " Стелатопия " е емблематична за " Мустела ". Създадена е за атопичната кожа - хидратира, подхранва и успокоява сърбежа, зачервяванията и раздразненията; възвръща повредената кожна преграда и естествените защитни сили, резервира капацитета на кожните стволови клетки;

● специализирани формули за другите видове кожа - позволяват типични проблеми, укрепват и пазят кожата, резервират капацитета ѝ за развиване през идващите години;

● продукти за зоната на пелената - за разчистване, усмиряване на раздразненията и предотвратяването им;

● успокояване на раздразненията и възобновяване - намират приложение при отоци, синини, цицини, зачервявания и възпаления;

● сънцезащита - множеството от слънцезащитните формули на " Мустела " са използвани още от първия ден на новороденото. Подходящи са даже при доста суха и атопична кожа. Укрепват кожната преграда и пазят от увреждания. Силно устойчиви са на вода и пот;

● биопродуктите на " Мустела " покриват цялостната гама грижи както за бебетата, по този начин и за цялото семейство.

Ще намерите още формули за разтривки, почистващи мокри кърпички и комплекти от допълващи се артикули, които обезпечават изцяло съответен вид грижи за бебешката кожа.

Има ли подобаваща козметика " Мустела " за бременни?

Mustela не просто има подобаващи артикули за бременни. Второто по значителност направление в производството ѝ е отдадено на бременните и младите майки. Те са ориентирани към потребностите на уплашената кожа по време на бременността и кърменето. Предназначени са за опазване и връщане на еластичността и жизнеността ѝ.

Това са балсами, масла, кремове и серуми срещу появяването на стрии, както и за премахването им, формули за грижа за гърдите на кърмачките, кръвоспиращ гел за тяло и кръвоспиращ серум за бюста. Козметиката за бременни и майки на " Мустела " е особено създадена и не крие рискове за плода и новороденото.

Поръчайте дермокозметика Mustela за бебета и бременни от положителните онлайн аптеки, където с изключение на на оригиналността на продуктите, можете да разчитате и на изчерпателна консултация. Цените са рационални, а доставката у дома ще ви спести време.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР