Защо да е лошо, че имаме дрогирани политици! Така възкликва

...
Защо да е лошо, че имаме дрогирани политици! Така възкликва
Коментари Харесай

Николай Марков: Защо да е лошо, че имаме дрогирани политици!

Защо да е неприятно, че имаме дрогирани политици! Така възкликва с въпрос-отговор специалистът по национална сигурност професор Николай Марков. В тази действителност се чака единствено някой да драсне клечката и пожарът е подготвен. Така специалистът разказва ставащото в Народното събрание у нас в собствен пост.

SafeNews разгласява поста на Николай Марков без редакторска интервенция:

Имам неприятното чувство, че нито псевдополитиците в Народното събрание, нито псевдодържавниците ни отвън него схващат ситуацията в което се намират. Сякаш са под наркотично замайване, което не им дава опция да възприемат вярно действителността. А в тази действителност се чака единствено някой да драсне клечката и пожарът е подготвен. Ще се случи ли? Впрочем, за какво да е неприятно, че имаме дрогирани политици! Може да е за положително.

Коментари под поста на Марков, както нормално, има много:

 

„ БЪЛГАРИЯ Е ПОД НАРКОЗА! Екологичен потенциал е под блокада! В цяла Европа ври и кипи! Трактори затвориха изходите на столици и огромни градове! Руснаци и украинци дружно запяха Катюша! В Италия служителите на реда смъкнаха каските и поддържаха народа. В България НИКАКВА РЕАКЦИЯ- НИ МЪРДА, НИ ШАВА… НЕНОРМАЛНО СПОКОЙСТВИЯ ЦАРИ. “ –––––– Г-н Марков очевидно разполагате с много информация по тематиката нека сте прав за това, което следва и нека да е за положително! Като човек от народа аз персонално невиждам даже и първи проблясъци на събуждане!Стане ли въпрос за избори(дори и да приемем, че са честни) твърдите ядра вземат решение кой ша кара влака администрацията и полицейските чиновници гласоподават за ГЕРБ, Българските жители от турски генезис гласоподават за Движение за права и свободи. Пенсионерите си мислят че гласувайки за Българска социалистическа партия кебапчетата ще станат още веднъж 7стотинки. Младите и част от пенсоонерите гласоподават за Педера.чето и наркомана. Възраждане има на пръв взор чисти планове,но всеки изпаднал в зависимости поради корупционото си минало и настояще(само предсказвам )е жертван просто да лае и до там! Братята гласоподават за този,който заплати на кварталният главатар и чакат просто предписание! Често чувам израза София не е България. Да но истината е, че 50% от популацията живее или работи в София. А тук колкото и да е измамен(балонен) има измамлив стандарт на живот и от тук следва да заключим че даже и да умрът от апетит половината страна дет се вика сития на гладният не има вяра и митинг от столицата надали би избухнал! Както споделя проф.Иво Христов единственото непринудено нещо в България са абортите! Единственият метод да се вдигнат всички на митинг и да има безредици, е на всички по едно и също време да им се бръкне в джоба.  А това по какъв начин може да стане всички знаем (чрез валутният борд)! Още вести четете в секция Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР