Защо да чакаш по опашки, когато бързо и лесно можеш

...
Защо да чакаш по опашки, когато бързо и лесно можеш
Коментари Харесай

Плащаш данъци и такси бързо и удобно с Visa и печелиш награда

Защо да чакаш по опашки, когато бързо и елементарно можеш да заплатиш дължимото онлайн или на ПОС терминал в съответната общинска институция?

 visa3 С Visa заплащането на налози и такси става бързо, елементарно и комфортно, а в този момент може да донесе на притежателя си и премия. От 19 февруари до 31 март 2018 година всички, които имат карта Visa имат опция да завоюват iPhone X в случай че платят своя локален налог или такса с Visa на ПОС терминалите в съответната общинска институция и записват номера на ПОС бележката тук. А всеки, който заплати локалните си налози и такси онлайн с Visa и ще бъде включен автоматизирано в изтегляне за външна батерия за телефон .

Данъци, които вземат участие в промоцията на Visa до края на март са следните: налог върху недвижимите имоти; налог върху наследствата; налог върху даренията; налог при възмездно придобиване на имущество; налог върху транспортните средства; патентен данък; туристически данък; други локални налози, избрани със закон.

Таксите, според Закона за локалните налози и такси за битови боклуци, които също вземат участие в промоцията на Visa до края на март са да вземем за пример: такси за прилагане на пазари, борси, панаири, тротоари, площади и улични платна; такси за прилагане на детски ясли, детски кухни, детски градини, профилирани институции за даване на обществени услуги, лагери, общежития и други общински обществени услуги; такси за дейностите по развъждане и образование в наложителното предучилищно обучение за прилагане на детската градина или учебното заведение отвън финансираните от страната дейности; такси за механически услуги; такси за административни услуги; такси за откупуване на гробни места; такси за действия по обща поддръжка по смисъла на Закона за предучилищното и учебното обучение, които не се финансират от държавния бюджет и се реализират от центровете за поддръжка за личностно развитие; такси за владение на куче; други локални такси, избрани със закон.

В Промоцията имат право да вземат участие всички физически лица и юридически лица, притежатели на дебитни, предплатени и кредитни карти Visa, в това число карти Visa Business и V PAY, издадени преди началната дата на Промоцията 19 февруари 2018 година

Всички притежатели на участващи карти, с които са били осъществени годни заплащания на локални налози и такси, дължими от физическо или юридическо лице към общинските бюджети, според Закона за локалните налози и такси в интервала на Промоцията, могат да вземат участие в тегленията за премиите.  При заплащане на ПОС терминал 3 седмични награди – мобилни телефони iPhone X и при онлайн заплащане 10 дневни награди – външни акумулатори за телефон.

 card_payments_visa_2 Регистрацията на заплащане в промоционалната секция на интернет уеб страницата visabg.com/taxpromo2018, където всеки решил да взе участие, би трябвало да попълни формуляр и да се съгласи с формалните правила на промоцията.

Плащането с карта Visa на локалните налози и такси може да стане на ПОС терминал в съответната общинска институция или онлайн. Освен, че може да ти донесе атрактивни награди, разплащанията са сигурни и бързи, като разрешава на потребителите да се разплащат на всички места и когато и да е, без да е належащо да носят в себе си пари в брой, да имат дребни или да търсят банкомат. Освен това картодържатели на всякаква възраст могат да разчитат на сигурност, успокоение и липса на заплаха от непозволено лишаване на финансови средства, когато избират своята карта Visa.

Официални правила на промоцията
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР