Защо чалгата е част от живота на толкова много хора?

...
Защо чалгата е част от живота на толкова много хора?
Коментари Харесай

Меди: Расизмът е най-яркият признак за това колко си ограничен и глупав

Защо чалгата е част от живота на толкоз доста хора? На този въпрос опита да отговори артистът Меди, който беше посетител в предаването „ Тази събота и неделя “.

„ Така наречената чалга има едно доста хубаво име – попфолк “, сподели изпълнителят на шлагера „ Да си тук “. „ Тя в действителност е известен фолк. Преди години, когато е имало текстове, които са изразявали долнопробност, това е останало в хората с годините и е мъчно да се измъкнем, само че вървим в вярната посока. “

Според него жанрът се е трансформирал доста през последните години. Самият той се старае песните му постоянно да имат обръщение и сериозен текст.

Според Меди има много хора, които настояват, че не слушат чалга, само че в действителност са фенове на жанра и посещават клубовете за такава музика.



„ Има много хора, които отхвърлят желанията си за музика, в това число измежду политиците “, разкри той.

„ Но ние сме на Балканския полуостров, тази музика е на всички места към нас и не можеш да кажеш, че не я слушаш. "

Роденият в Сандански реализатор е израснал в семейство на човек, занимаващ се със строителство и стопанка. Детството му е било нехайно и хармонично и родителите му му дали всичко, от което се нуждае едно дете.

Истинското име на Меди е Мехмед и той призна, че от време на време се е сблъскал с друго отношение поради името си.

„ Това го има на всички места по света, даже в Америка “, сподели той. „ Както съм коментирал със свои другари, за мен расизмът е най-яркият симптом за това какъв брой си стеснен и малоумен. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР