Защо чадърите и шезлонгите са по-евтини в южната ни съседка

...
Защо чадърите и шезлонгите са по-евтини в южната ни съседка
Коментари Харесай

Ангелкова за по-евтиния плаж в Гърция: Да не сравняваме ябълки с круши


Защо чадърите и шезлонгите са по-евтини в южната ни съседка Гърция? Министърът на туризма Николина Ангелкова даде забавен отговор на въпроса в студиото на "Лице в лице " по Би Ти Ви: "Нека не съпоставяме ябълки с круши! " И разясни, че там плажната линия е доста огромна и по тази причина има повече зони с евтини плажни такъми.

Нека не отписваме сезона, още преди началото му обявихме, че ще има спад, като отчетохме ранните записвания, добави министърът на туризма. "Нашите съперници Турция, Тунис и Египет имат нападателна политика във връзка с субсидиране с цел да притеглят повече хора на проведен туризъм ", изясни тя.

По думите й цените на чадър и шезлонг по плажовете у нас варират сред 3 и 5 лв.. "Може би има два плажа с по-високи цени и "Перла " е един от тях ", сподели още министърът. Тя уточни, че на всеки плаж би трябвало да има табели с цените, а в случай че липсват санкцията е сред 5 000 и 10 000 лв.. Ангелкова заяви още, че предходната година 120 000 лв. са били санкциите единствено на един плаж. Откакто има Министерство на туризма, има 31% растеж на задграничните туристи, уточни Николина Ангелкова и разгласи, че е подготвена да подаде оставка, когато министър председателят Бойко Борисов я изиска.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР