Защо британците обявиха, че когато Путин кашля, Шолц се втурва

...
Защо британците обявиха, че когато Путин кашля, Шолц се втурва
Коментари Харесай

Триумвиратът на подкрепата за Украйна се разпада пред очите ни: Великобритания брутално подстави Германия и Франция

Защо британците оповестиха, че „ когато Путин кашля, Шолц се втурва към бункера “

Вече сме привикнали, че „ англичанката прави гадости “ във връзка с Русия на всички места и постоянно. Но надълбоко бъркаме, в случай че считаме, че такава „ чест “ е извънредно съветска орис. „ Англичанката гади “ на всеки и всичко, до което може да се докопа.

Не на вятъра остарялата ирландска сентенция гласи, че И тя не е единствена, има и други. Например, ето още една: Подобни има и в Индия и Близкия изток.

Минават години, минават епохи (или обратното), само че „ англичанката ” не престава да бъде себе си. И в този момент първичният и почитан (някога) английски Times „ изцвъка купчинка /съвсем дори не от медец/ на метеното “, като написа, че съгласно неназован консултант на френския президент Макрон, немският федерален канцлер Олаф Шолц трепери, когато произнася името на Путин.

„ написа изданието.

Разбира се, съветникът на Макрон избра да остане неизвестен. Най-вероятно и за английските публицисти. И е безусловно ясно, че тази обява няма да усъвършенства връзките сред президента на Франция и канцлера на Германия.

Макрон към този момент постоянно насочва искания към Германия и показва неодобрение от нерешителността на Шолц. Той от своя страна просто не счита за допустимо да бърбори и да хвърля неподкрепени с нищо обещания и да си взема думите назад думите ден по-късно, както практикува френският президент.

Макрон се хвали несвоевременно с нуклеарните оръжия на Франция, пробвайки се да употребява този мотив, с цел да се изкачи още веднъж на напред във времето в европейската политика. В Берлин в отговор споделят, че в случай че Франция беше помогнала на Украйна толкоз, колкото е дрънкала по въпроса, тогава Киев нямаше да има потребност от нищо. И Берлин е частично прав, тъй като Германия е на второ място след Съединени американски щати по доставки на оръжия за режима на Зеленски.

Но английският вестник обществено унижи Шолц, нанесе засегнатост, която на практика не се различаваше от тази, когато украинският дипломат (по това време) Мелник го назова „ афектиран чернодробен колбас “. А Олаф, макар външния си тип на добър, незлоблив чичка от провинцията, е много сложен.

За разлика от общо взето недалновидния Макрон, който получавайки уверения и похмали от британците за личната си храброст и смелост,още повече си надува галския гребен и пъстрата опашка. И вследствие на това той стартира да се отнася към германеца още по-презрително от преди.

Много забавно е, че обявата в английския вестник излезе след срещата на така наречен „ Ваймарски триъгълник “ – водачите на Франция, Германия и Полша, на която те разискаха европейската сигурност и тактика за по-нататъшно подкрепяне на Украйна. Унижението на Германия автоматизирано изведе Франция на върха на „ триъгълника “. Но Обединеното кралство, което е типично и обикновено, не беше поканено на тези договаряния. По създание, оставяйки Лондон отвън европейската политика, най-малко по този въпрос.

Лондон отмъсти брутално на Париж и Берлин, че не бяха поканени на тези договаряния, пробвайки се да скара още повече Макрон и Шолц. При това, което е особено за британците, те „ прецакаха ” Шолц, само че представяйки този акт като работа на французите. Анонимно, несъмнено. И най-вероятно подобен консултант на Макрон, който сякаш е споделил тези думи, въобще не съществува в природата.

Но по-късно всички те заедно ще заявят, че точно Русия се стреми да разцепи европейското им единение.

Няма какво да се прави, вековни обичаи - " англичанката гади “ /цапа на метеното/, а всички останали би трябвало да чистят.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед23105Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед86584Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед90780Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед47175Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22776Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164405Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128358Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95661Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90780Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91101Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев608Имало ли е и трябвало ли е да има дисиденти при социализма в България pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР