Защо болид на Ферари е изоставен в гробище за коли

...
Защо болид на Ферари е изоставен в гробище за коли
Коментари Харесай

В Италия: Защо болид на Ферари е изоставен в гробище за коли в София?

Защо болид на Ферари е зарязан в гробище за коли в София, питат се огромните италиански медии, откакто фотография на колата се появи в интернет през януари.

" Да я видиш по този начин, сърцето боли. Ferrari F1, паркирано измежду автомобилни парчета, с увиснала предница ", написа италианския ежедневник " и разгласява фотография на болида.

Колата е в пагубно положение и сигурно би заслужила друга класификация, даже в случай че от някои елементи може да се разбере, че няма нищо общо с същинските едноместни коли, карани от Шумахер и Барикело в златната епоха на " кончето ", отбелязва медията.

Цените, за които измежду колекционерите доближават рекордни числа: през ноември F2003-GA (посветен на Джани Аниели) смени притежателя си за 14,5 милиона $. Те са съвършено поддържани спортни коли и могат да се движат по пистата (без мотор цената пада драстично), богатите хора, които ги купуват, се включват в потребителската стратегия на Ferrari F1. Когато желаят да карат, те резервират писта (или в случай че имат такава) и екип от механици идва от Маранело, с цел да им помогне.

Този на " българската " фотография е " макет ", една от тези изложбени коли (без механичните елементи), модел, който е образец за F1 от 2005 година, едноместния, с който Шумахер печели преди малко едно съревнование, отстъпвайки скиптъра на международния първенец на младия Фернандо Алонсо.

В разцвета си репликата беше доста друга от истинската алена кола. С лого и спонсори, възпроизведени правилно, само че със сензационна досетливост: графиката на номер 1 припомня на детски коли играчки. Но може би в някоя механа или ресторант щеше да свърши по-добре от този ъгъл на бунище , отбелязва " Кориере каузи Сера ".
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР