Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка

...
Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка
Коментари Харесай

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

Защо Анджелина Джоли желае да се запознае с новата другарка на Брад Пит? Анджелина и Брад се разделиха през 2016 година Въпреки това историята на господин и госпожа Смит продължава. Забрани за виждане с децата им, обвинявания в домашно принуждение и продажба на парцели без да знае единият от двамата, наподобява това е единствено началото на враждата посред им.

 

Брад Пит реши да стартира живота си от нулата.

Миналата есен той беше забелязан в компанията на Инес де Рамон. Скоро стана известно, че те не са просто другари. Сега някогашната брачна половинка на Брад споделила, че би желала да се срещне с неговата нова пристрастеност. Според източник, задачата на срещата е момичето да бъде предизвестено да не се задържа доста дълго с обичания артист. Анджелина е загрижена, че връзката им набира скорост – тя знае по какъв начин може да свърши всичко.

„ Новата връзка на Брад е мъчителна тематика за Анджелина Джоли. Тя желае да поеме надзор над обстановката и да се срещне очи в очи с Инес, а не да гледа безмълвно в профил. Тя желае да й каже по какъв начин е било всичко сред нея и Брад от нейна позиция, с цел да може да вземе вярното решение “, споделя източникът, цитират от международни медии.

Не едно сърце се разруши, когато Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха. Причината може би не е в звездите, само че за какво да не погледнем на брака им от тази страна?

Въпреки че можем единствено да гадаем за какво най-бляскавата двойка на Холивуд се раздели, звездите знаят какви препъни камъни са били връзките им.

От позиция на астрологията, при тях всичко е било наред. Теоретично, несъмнено. Юпитер на Пит е в 4-ти дом, а Марс на Джоли в 9-ти дом. Това основало плодородна почва за разширение на фамилията и завършения. Но единствено при изискване, че някой постоянно остава в взаимното жилище: транспортен съд без котва е сал.

Но Луната на Анджелина Джоли в Овен и тази на Брад Пит в Козирог демонстрират потребност от конструкция и предвидливост в едно, пристрастеност и спонтанност в друго. И двамата могат да се спогодят между тях, в случай че се вземат поради потребностите на всеки. Ако не: това е корабокрушение.

Анджелина Джоли е зодия Близнаци, а Брад Пит е зодия Стрелец. В астрологията бъбривите Близнаци и въодушевеният Стрелец са взаимно допълващи се противоположности. А това значи непрекъснато напрежение: прелестно и неприятно.

Знаците на Венера на някогашните съпрузи забиват гвоздей във връзката. Те са противоположни: Венера в Козирог за Пит, в Рак за Джоли. Венера съставлява нашите полезности и способи на обич. При Рака е несъзнателен и изменчив, при Козирога е прагматичен и постоянен.

Затова развръзката в връзките на звездната двойка се случи както при всички фамилии, които се развеждат в един миг: съюзът им работеше, до момента в който спря да работи.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР