Защо анализаторите са оптимисти за VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE)

...
Защо анализаторите са оптимисти за VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE)
Коментари Харесай

Какво кара анализаторите да бъдат оптимистично настроени към VC Spectra , Dogecoin и Cardano ?

Защо анализаторите са оптимисти за VC Spectra (SPCT), Dogecoin (DOGE) и Cardano (ADA)? Запознайте се с всички прозрения и пикантни детайлности за 2023 година

Анализаторите предвиждат, че V C Spectra (SPCT) , Dogecoin (DOGE) и Cardano (ADA) ще усилят експоненциално цената си в кратковременен и средносрочен проект.  

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Успехът на предварителната продажба убеждава анализаторите в капацитета на VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран протокол за ръководство на активи и платформа за търговия, която дава на вложителите несъмнено, транспарантно и печелившо капиталово прекарване. Потребителите могат да влагат в нови DeFi планове, да вземат участие в арбитражна търговия и да стейкват своите криптоактиви.



Успешната предварителна продажба на капиталовата платформа омагьоса крипто света. В началото на предварителната продажба токените на VC Spectra (SPCT) бяха на стойност $0.008. Но откакто предварителната продажба към този момент е на стадий 3, токените VC Spectra (SPCT) нарастнаха с големите 450% до $0.044 .

Търсенето на токените докара до този скок, само че към момента се чакат нови покачвания. Токените VC Spectra (SPCT) ще завоюват най-малко 81.81% , когато завърши предварителната продажба.  

VC Spectra (SPCT) употребява изкуствен интелект и надеждни тактики за търговия, с цел да избере най-печелившите планове и покупко-продажби.  

Притежателите на SPCT токени се възползват от достъп до извънредни предварителни ICO-та , тримесечни дивиденти и назад изкупуване, както и от правa  на глас .  

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Прогноза за цената на DOGE: Крипто лицензът на X предвещава ярко бъдеще за Dogecoin

Когато през август беше оповестено, че платформата за обществени медии на Илон Мъск, X ( Twitter ), е придобила лицензи за разплащания от седем американски щата, имаше доста полемики за това какво може да значи това за Dogecoin (DOGE).  

Лицензите за заплащане разрешават на клиентите да употребяват X за изпращане и приемане на пари, в това число криптовалути.

Вниманието към Dogecoin (DOGE) се усили поради връзката на Илон Мъск с меме монетата, защото милиардерът преди този момент беше разгласил постове в X, които провокираха нарастване на цената на Dogecoin (DOGE) и накараха вложителите да купят Dogecoin.

Въпреки че цената на Dogecoin (DOGE) се увеличи след появяването на новината, тя е спаднала с 3.2% до $0.061 . Според анализатори това може да се дължи на обстоятелството, че не е направено дефинитивно изказване за ролята, която Dogecoin (DOGE) може да играе в платежната платформа на X.  

Прогнозата за цената на DOGE за 2023 година е $0.063 , защото платформата за разплащания на X, даже и да включва Dogecoin (DOGE), може да не се появи онлайн през 2023 година Въпреки това тази прогноза за цената на DOGE към момента прави Dogecoin един от алткойните, които би трябвало да се следят тази година.

Прогноза за цената на Cardano: Защо ADA може да доближи $1.30 през 2024 година

Крипто инфлуенсърът Дан Гамбардело неотдавна приказва за вероятностите на Cardano (ADA). Един от причините му е, че пазарните цикли на Cardano (ADA) и Ethereum (ETH) са сходни . Той отбелязва, че и двете криптовалути са имали сравними първи бичи пазари, като ETH е достигнал пазарна оценка от $125 милиарда, а Cardano (ADA) е близо – $93 милиарда. И двете осъществиха големи спадове в съответните мечи пазари, като Ethereum се срина с над 94%, а Cardano – с съвсем 91%.

Според Гамбардело Cardano (ADA) не изостава в софтуерните усъвършенствания. Той отбелязва стартирането на смарт договорите Alonzo и появяването на DeFi платформи, като Sunday Swap , като доказателство, че Cardano (ADA) е на сходен, само че може би по-напреднал механически път от Ethereum.

Прогнозата на анализаторите за цената на Cardano планува ADA да доближи $1.30 през 2024 г . Това е нарастване с 416% по отношение на актуалната цена от $0.252 .

Добра инвестиция ли е Cardano? Според анализаторите, въз основа на аргументите, изтъкнати от Гамбардело, и прогнозата за цената на Cardano, това е един от най-хубавите алткойни за покупка, дружно с VC Spectra и Dogecoin.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР