Защо Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29

...
Защо Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29
Коментари Харесай

Илхан Андай разкри може ли да наредим пъзела на Ахмед Доган

Защо Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила събра „ А “ тима в Сараите, уловиха ли медиите всички сигнали, които се излъчиха от там и коя е новата пионка в страната, разяснява пред novini.bg журналистът Илхан Андай.

Андай е на мнение, че се е получил доста изкушаващ пъзел за редене с изненадващата за всички колекция на „ А “ тима на Движение за права и свободи при Ахмед Доган в Сараите. Журналистът обясни, че Доган в словото си с изключение на, че е коментирал обстановката в страната е посочил ясно кой от този тим може да се трансформира вероятно в политически мъртвец.

„ Много мъчно е обаче е да се подреди един подобен пъзел, тъй като постоянно ще липсват елементи, защото постоянно всички се равняват по ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила, с цел да няма наказания за тях “, изясни Андай.

На вчерашната колекция обаче не е участвал Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила, акцентира журналистът.

Въпреки дребното информация излязла на ярко, Илхан Андай долавя новият курс в Движение за права и свободи. „ Тези, които имат гения да дешифрират Доган и като думи и като държание, даже и като безмълвие, са на мнение, че огромният началник на Движение за права и свободи е във върхова форма във връзка с протичащото се в страната, само че внимателно се признава, че той има дефицит на информация за протичащото се в партията. Доган владее до съвършенство информацията и анализът във връзка с свадите, които тресат страната и належащите стъпки по-късно, с цел да извлече дивиденти за Движение за права и свободи, което постоянно е правил “, сподели Андай.

Освен, че тематиката за ЧЕЗ е заела главно място по време на вчерашната колекция, а и неналичието на думи сред Движение за права и свободи и ГЕРБ, които по принцип мъчно биха се не запомнили, са повода Доган нито веднъж да не спомене името на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, изясни още журналистът. „ Възможно е обаче през вчерашния ден и да е имало и диалог сред Бойко и Доган “, добави Илхан Андай. “Случват се неща, които медиите не могат на 100% да уловят “, изясни той.

ЧЕЗ няма да смъкна кабинета на Бойко Борисов. Това мнение се споделя и от Ахмед Доган, изясни Андай. „ Това е може би и най – значимият анонс от сбирката. Доган позволява, че ще има последователност на свадите в страната, което приближава Движение за права и свободи до задачата, че ще има преформатиране на държавното управление “, изясни Андай и подсети, че категорично се акцентира, че Движение за права и свободи не се стреми непременно към предварителни избори.

Относно това дали ще има събиране на Движение за права и свободи, ДОСТ и НПСД, Андай съобщи, че към този момент има няколко опита за това. Той подсети и думите на Доган, че Движение за права и свободи не се карало с никой и няма потребност да се извинява за нещо. „ Стилът на Доган обаче ясно демонстрира, че някой напуснал скандално Движение за права и свободи няма място в партията “, подсети журналистът.

Андай разяснява и абсурдът, разразил се след излязлата информация за договорка сред ЧЕЗ и Гинка Върбакова. „ Тази госпожа не купува ЧЕЗ. Тя е една пионка. Недопустимо е предприемач от нейният диаметър да посегне на такава голяма апетитна хапка “, счита той и подсети: Енергийната мафия няма да допусне такова нещо. Възможно е да има сюжет, само че Движение за права и свободи не е в основата му “, сподели още журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР