Защитниците на Кристъл Палас Скот Дан и Гари Кейхил ще

...
Защитниците на Кристъл Палас Скот Дан и Гари Кейхил ще
Коментари Харесай

Кристъл Палас остана без защита за мача с Борнемут

Защитниците на Кристъл Палас Скот Дан и Гари Кейхил ще пропуснат мача във вторник от шампионата на Висшата лига против Борнемут поради травми, съобщи мениджърът на "орлите " Рой Ходжсън.

Дан, който влезе в състава на Палас поради контузията на Кейхил, също получи контузия в глезена и трябваше да напусне прибързано терена на мача с Бърнли. Палас завоюваха срещата с 2:0, а Дан трябваше да отстъпи мястото си на Мамаду Сако.

"Направихме обзор със скенер и се надяваме, че ще се удостовери вярата, че няма повредени връзки. Със сигурност той пропуща утрешната среща, както и Гари Кейхил, съобщи Ходжсън по въпроса със положението на Дан. Надявам се, че и двамата ще бъдат подготвени за мача през уикенда против Уотфорд ", добави опитният експерт.

Палас също по този начин ще бъдат и без десния защитник Джоуел Уърд, който контузи коляното си по време на мача с Ливърпул предишния месец. Но казусът е, че Сако също не е изцяло подготвен. Той влезе при триумфа над Бърнли с най-малък брой тренировки и ясно показваше, че не може да изкара цялостен мач. Очакванията за гостуването на Борнемут е той да си партнира с Джеймс Томкинс.

"Томкинс от дълго време чака своя късмет. През миналата седмица игра цялостен мач за тима ни до 23 години и към този момент е време да се потвърди и при мъжете ", изясни Рой Ходжсън. Палас, които против Бърнли сложиха завършек на серията от пет мача без победа, са на 11-о място с 18 точки, до момента в който Борнемут са на 14-а позиция.
Премиър лийг 15 кръг, вторник 3 декември  Кристъл Палас 21:30предстои  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР