Защитниците Иван Турицов и Енес Махмутович карат последните си месеци

...
Защитниците Иван Турицов и Енес Махмутович карат последните си месеци
Коментари Харесай

Паника на Армията: Турицов и Махмутович се дърпат за нови договори

Защитниците Иван Турицов и Енес Махмутович карат последните си месеци в ЦСКА. Договорите на двамата изтичат през лятото и по всички проличава, че няма да бъдат възобновени, твърди “Тема Спорт ”.

Те получиха оферти за нови договори при започване на тази година. Офертата обаче е била българският и люксембургският национал да продължат да носят алената фланелка при същите условия, както до момента.

Те са отхвърлили тези оферти, като биха се съгласили да преподпишат единствено при повишение на месечните им хонорари. От клуба обаче най-малко към този момент нямат планове да удовлетворят настояванията им. Така Турицов и Махмутович ще изоставен Борисовата градина през лятото като свободни сътрудници.

По време на зимния трансферен прозорец имаше сериозен интерес към Турицов от страна на швейцарския Сион. В последна сметка до договорка не се стигна, само че ЦСКА - София се подсигури с негов заместител и действителна опция за пролетния полусезон - Мартин Стойчев. Именно някогашният футболист на Септември (София) и Арда (Кърджали) стартира като титуляр в последния мач на “армейците ” против Берое (3:0), защото Турицов лекува контузия в адукторите. Той няма да е подготвен и за гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица на следващия ден, тъй че някогашният юношески национал още веднъж ще започва от първата минута. Твърде евентуално е той последователно да бъде интегриран като константна фигура в 11-те предвид на изтичащия контракт на Турицов.

Освен Махмутович още двама централни бранители не са възобновили договорите си с ЦСКА. Става въпрос за нидерландците Юрген Матай и Мено Кох. Вторият сигурно напуща през лятото като свободен сътрудник, а бъдещето на капитана ще се взема решение в идващите месеци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР