Защитните стъкла Gorilla Glass на компанията Corning от години са

...
Защитните стъкла Gorilla Glass на компанията Corning от години са
Коментари Харесай

Колко здрав е новият Gorilla Glass Victus 2 панел

Защитните стъкла Gorilla Glass на компанията Corning от години са част от множеството водещи флагмани и смарт телефони на пазара, като досега най-високият клас бе Gorilla Glass Victus+.

Тази седмица Corning показа последващо потомство на Victus, което може да се похвали с усъвършенствана конструкция и още по-голяма издръжливост, както и по-висока отбрана за по-големи джаджи, като таблети да вземем за пример. 

Според информацията в блога на компанията новият Victus 2 ще продължи да предлага отбрана против надрасквания, само че към този момент ще подсигурява и отбрана при изпускане върху бетон от метър височина. 
 Снимка 597674
 

Gorilla Glass Victus 2 би трябвало да удържа и на изпускания върху асфалт от два метра височина, а от Corning споделят, че стъклото е до четири пъти по-здраво от конкурентните други възможности. 

Към момента новото покритие продължава да се тества от консуматори в действителни условия и се чака да излезе на пазара в идващите няколко месеца. 
 Снимка 597673
 

Големият въпрос е кои ще са първите модели, които ще употребяват Victus 2, както и дали е допустимо новото стъкло да отстрани потребността от спомагателен стъклен протектор за екрана, което ни се коства малко евентуално.

Имайки поради, че серията Galaxy S на Samsung oбикновено залага на Gorilla Glass, бихме могли да предположим, че идните S23 модели ще са измежду първите телефони, които ще бъдат оборудвани с Victus 2.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР