Защитникът Виктор Попов единствен от българския национален тим има здравословен

...
Защитникът Виктор Попов единствен от българския национален тим има здравословен
Коментари Харесай

Виктор Попов под въпрос за Азербайджан?

Защитникът Виктор Попов единствен от българския народен отбор има здравословен проблем след мача с Танзания (1:0), призна селекционерът Илиан Илиев. Крайният защитник, който все по-често в националния тим заема лявата страна, има болки в аддуктора, е станало ясно след днешната подготовка.

Със сигурност се знае, че контузията е остаряла и на избрани интервали се изостря. За момента решението е да се изчака днешния ден, като се следи дали мястото в мускула-отвеждач ще се успокои или не. Това оставя 24-годишния защитник под въпрос до последно. Виктор Попов, който е десен защитник, против Танзания стартира отляво, а на полувремето се реалокира на своя си желан фланг. Йоан Стоянов излезе от игра, а мястото му беше заето от Патрик-Габриел Галчев.

Няма други контузени и заболели в отбора след днешното утринно занятие. Титулярите и двама, които влязоха на почивката на мача с африканците, направиха възобновяване, а останалите – пълноценна подготовка под управлението на помощниците на Илиев – Георги Донков и Петър Костадинов.

Футболистите обядваха в 13:30 часа, след което Илиев им даде свободен следобед. Националният треньор и неговият щаб обаче ще се събере вечерта, с цел да гледа дружно мача на Азербайджан с Монголия от през вчерашния ден. Домакините на шампионата FIFA Series надделяха скромния азиатски отбор с 1:0.

България и Азербайджан се срещат на 25-и март (понеделник) от 18:00 часа българско време на стадион " Тофик Бахрамов ". Официалната подготовка на българите преди втората среща ще бъде на следващия ден от 18:30 часа на терена, на който ще се играе дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР