Защитникът Васил Божиков подписа договор днес за три години със

...
Защитникът Васил Божиков подписа договор днес за три години със
Коментари Харесай

Национал подписа със словашки гранд

Защитникът Васил Божиков подписа контракт през днешния ден за три години със словашкия гранд Слован (Братислава), оповестиха медиите в страната и по-късно и формалната страница на клуба.

Божиков идва със свободен трансфер от турския Касъмпаша, където от предишното лято се оказа отвън сметките на треньорското управление.

За бъдещето на Божиков имаше вид и в ЦСКА-София, само че самият той не е бил очарован от сходен вид, защото мъчно би взел някое от титулярните места в отбраната на гранда от Борисовата градина.

Заедно с Божиков при небесносините от Братислава идва и левият бранител Диамантис Хухумис, който до момента е играл за гръцкия Панатинайкос (Атина).

" Много съм благополучен, че подписах контракт със Слован. Знам, че пристигам в най-големия клуб в Словакия. Искам да допринеса, с цел да бъде този тим още по-успешен.

През лятото имах няколко предложения, само че Слован ме притегли най-вече. Ще работя интензивно, тъй че се надявам бързо да вляза във форма и да заиграя ", сподели пред формалната страница на Слован 29-годишният футболист, който може да играе и в центъра, и като ляв защитник.

Това че не беше титуляр в турския си тим, не попречи на Божиков да бъде викан всеки мач в националния състав на нашата страна. Той има 7 мача с националния трибагреник, а преди да рита две години за турския Касъмпаша, е играл за Литекс Ловеч, Миньор Перник, Гигант Съединение в Трета лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР