Защитникът Страхил Попов най-вероятно повече няма да е част от

...
Защитникът Страхил Попов най-вероятно повече няма да е част от
Коментари Харесай

Страхил Попов няма да е в националния докато селекционер е Ясен Петров

Защитникът Страхил Попов най-вероятно повече няма да е част от националния тим, до момента в който селекционер е Ясен Петров, твърди “Мач Телеграф”. Причината е в отхвърли му да пътува с трикольорите до Белфаст за мача против Северна Ирландия.

След първия дуел от международните квалификации, който бе против Швейцария и в него Попов бе титуляр, бранителят на турския Хатайспор отишъл при селекционера, с цел да го уведоми, че е по-добре да не пътува и играе в Белфаст, написа още изданието. Страхил взел решението след напън от клубния му тим.

Хатайспор бомбардирал БФС със известия, в които призовавали бранителя да не пътува до Северна Ирландия, тъй като Турция слагала под карантина за 10 дни жителите, които влизат от територията на страната от Острова поради английския вариант на COVID-19. От Хатайспор обяснили, че в случай че той бъде подложен на изолираност, ще изпусне значимия конфликт с Галатасарай, което било недопустимо за клуба.

Оказало се обаче, че той нямало да има проблеми с карантината, в случай че след визитата в Белфаст, се прибере в България и по-късно влезе в Турция. Въпреки това Попов предпочел да се съобрази с желанието на клубния си отбор.

Вероятно за това му решение е повлиял и проектът на Ясен Петров той да не бъде в титулярния състав за мача с Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР