Защитникът Серхио Рамос е изразил желание да се завърне в

...
Защитникът Серхио Рамос е изразил желание да се завърне в
Коментари Харесай

Серхио Рамос иска да завърши кариерата си в Севиля

Защитникът Серхио Рамос е изразил предпочитание да се завърне в Севиля, където да завърши славната си кариера. Бившият испански национал потегли за огромния футбол точно от андалусийци.

Централният защитник напусна френския първенец Пари Сен Жермен, само че няма желание да продължава кариерата си в Съединени американски щати или Саудитска Арабия, а избира да остане в Испания.

Според информации в локалните медии Рене Рамос – братът и сътрудник на Серхио, и Хесус Навас, който е добър другар с централния бранител, са разискали с управлението на Севиля за това да бъде препоръчан контракт за един сезон на някогашния испански национал, който сега е на 37 години.

Засега обаче управлението не е доста склонно да подхваща този ход, който ще изисква много инвестиции, без значение с какъв брой Рамос се съгласи да понижи заплатата си, която получаваше до момента. Освен това на „ Рамон Санчес Писхуан “ считат, че имат задоволително играчи за центъра на отбраната, с цел да харчат в допълнение средства за още един футболист в тази зона.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР