Защитникът Самет Акайдин от Фенербахче отрече да е наплюл крилото

...
Защитникът Самет Акайдин от Фенербахче отрече да е наплюл крилото
Коментари Харесай

Защитник на Фенербахче отрече да е наплюл съперник

Защитникът Самет Акайдин от Фенербахче отхвърли да е наплюл крилото на Трабзонспор - Трезеге, по време на мач от турското състезание по-рано през тази седмица.

Египтянинът Трезеге празнуваше отбелязването на единствения гол за Трабзон по време на провалянето с 1:3, когато Акайдин когато минаваше около него и направи жест като че ли плюе против своя съперник.

" Осъждам аморалните изказвания, направени посредством операция на придвижването ми, което е част от навика на спортиста. Обръщам се към Бог поради тези, които се пробват да опетнят конкуренцията и хората във футбола с такива клюки ", написа Акайдин в профила си в Туитър.

Трабзонспор осъди дейностите на Акайдин и прикани турската футболна асоциация да накаже 29-годишния футболист, който преди този момент беше част от юношите на Трабзонспор.

" Това е срам. Остро осъждаме нечовешкия акт против нашия състезател по време на мача против Фенербахче на 18 май ", се споделя в изказването на Трабзон.

Фенербахче, който е на втора позиция в класирането на Суперлигата, има 71 точки и изостава от водача Галатасарай с осем точки. Трабзонспор заема осма позиция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР