Защитникът Раул Албентоса стана третият футболист, привлечен от ЦСКА-София през

...
Защитникът Раул Албентоса стана третият футболист, привлечен от ЦСКА-София през
Коментари Харесай

Три летни трансфера вече не са в ЦСКА-София

Защитникът Раул Албентоса стана третият футболист, притеглен от ЦСКА-София през лятото, който завърши взаимоотношенията си с клуба преди края на сезона. Преди него това сториха Диего Фабрини и Тони Уот.

Италианският халф изкара по-малко от три месеца на „ Армията” и скоропостижно се върна в Румъния, откъдето бе дошъл при алените. Причината, която двете страни акцентираха за раздялата, бе, че Фабрини не бил благополучен.

Тони Уот напусна през зимата и мина в шотландския Мъдъруел. Нападателят и алените оповестиха разлъка по взаимно единодушие поради предпочитание на футболиста да се завърне в родината си по фамилни аргументи.

Преди дни Албентоса също се раздели с ЦСКА-София по взаимно единодушие, защото бе помолен да направи това от управлението на клуба, макар че малко преди този момент е подписал нов договор за още една година.

Почти несъмнено въпросните трима състезатели няма да са последните, които напущат " Армията " преди края на сезона. Предвид тежката обстановка в международен мащаб, алените ще прибегнат до още раздели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР