Защитникът Никлас Зюле и нападателят Карим Адейеми остават под въпрос

...
Защитникът Никлас Зюле и нападателят Карим Адейеми остават под въпрос
Коментари Харесай

Зюле и Адейеми под въпрос за следващия мач на Дортмунд

Защитникът Никлас Зюле и нападателят Карим Адейеми остават под въпрос за семейството на Борусия (Дортмунд) против Вердер в събота в мач от третия кръг на Бундеслигата. Зюле към момента не е дебютирал за новия си тим след прехвърлянето си от Байерн (Мюнхен) през лятото поради контузия, получена по време на предсезонната подготовка, до момента в който Адейеми се контузи на старта на шампионата.

Двамата футболисти не престават да водят самостоятелни тренировки и не е ясно дали ще се възстановят в точния момент за конфликта с Вердер, осведоми немското издание Ruhr Nachrichten. 20-годишният Адейеми нарани палеца на крайници си по време на първия мач на Борусия (Дортмунд) в Бундеслигата против Леверкузен и остана на терена малко повече от 20 минути. 26-годишният Зюле към момента лекува контузия на бедрото и пропусна първите две срещи на тима в немския шампионат.

Още двама футболисти на Борусия – Джуд Белингам и Рафаел Герейро, също пропуснаха днешното занятие на отбора, само че повода не са контузии, а по-скоро, с цел да се избегне претоварване. На линия към този момент е отбранителният полузащитник Салих Йозджан, за който се чака да дебютира пред домакинските почитатели на клуба. Медията разяснява, че е забавно да се види дали старши треньорът Един Терзич ще направи промени в стартовия състав за семейството на Вердер Бремен след положителното включване от аварийна пейка на Джейми Байноу-Гитенс, Юсуфа Мукоко, Марус Волф и Юлиан Бранд в дуела с Фрайбург в предходния кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР