Защитникът най-после започна да навлиза във форма и да показва

...
Защитникът най-после започна да навлиза във форма и да показва
Коментари Харесай

20 дена преди сблъсъка с Мадрид: Моментът за Рамос в Париж настъпи!

Защитникът най-сетне стартира да навлиза във форма и да демонстрира най-хубавото от себе си и това се случва в най-подходящия миг за и Маурисио Почетино - това твърди журналистът Хосе Феликс Диас в коментар за испанското издание " Marca "!
Бранителят имаше мъчно начало в Париж, откакто получи неприятна травма, която го извади от терените в продължение на месеци, само че най-накрая се завърна пълноценно в игра и даже . Това бе първото му попадение от 10 месеца насам, откакто последно се бе разписал за Реал Мадрид против Аталанта в Шампионска лига през месец март 2021 година...
Бившият капитан на " белия балет " показва, че е подготвен да играе значима роля в тима на ПСЖ, продължава Хосе Диас, а това се случва броени дни преди конфликта с някогашния му клуб Реал на 1/8-финалите в ШЛ. Дали обаче Рамос ще успее да убеди Почетино, че заслужава да бъде титуляр против футболистите на Карло Анчелоти, вместо Маркиньос или Кимпембе!?
Бразилският защитник на парижани Маркиньос ще бъде с националния си тим по време на актуалната пауза в клубния футбол и този факт може да помогне на Рамос да затвърди наличието си в състава. Преди първия конфликт с (15 февруари), ПСЖ ще гостува на първенеца Лил (6 февруари) и ще одобри коравия тим на Рен (13 февруари). Освен това, в последния ден от месец януари, Мбапе, Меси, Рамос и компания ще се изправят против Ница в мач от 1/8-финалите за Купата на Франция против Ница.
Именно Маркиньос и Кимпембе са титулярната двойка бранители на Почетино и са стартирали в общо 17 мача дружно през сезон 2021/22. До този миг Серхио Рамос нямаше късмет да " раздели " това партньорство, само че актуалният миг е съвършен за тази цел, счита журналистът от " Marca ".
ФАКТОРЪТ РАМОС
Маурисио Почетино доста добре знае какъв голям опит има Рамос и това, че е състезател точно за огромните мачове. А какъв по-голям от този против Реал Мадрид? Някои медии във Франция пишат, че аржентинският ментор обмисля да излезе в първия конфликт с Кралския клуб с трима централни бранители, само че дали ще посмее да го направи в толкоз значима среща, от която значително зависи бъдещето му в Париж - следва да разберем...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР