Защитникът Начо Фернандес обяви, че остава в Реал Мадрид и

...
Защитникът Начо Фернандес обяви, че остава в Реал Мадрид и
Коментари Харесай

Официално: Начо Фернандес обяви решението си

Защитникът Начо Фернандес разгласи, че остава в Реал Мадрид и през идния сезон. Така той се отхвърли от опцията да си тръгне като свободен сътрудник, откакто договорът му изтича в края на месеца.

Испанският национал, който през идната зима ще навърши 34 години, е младеж на “белите ” и цялата му кариера мина на “Бернабеу ”. Сега той приема офертата на клуба за нов договор, който ще е за 12 месеца.

“Реших да продължа в Реал. Има предложения към мен, само че желая да остана тук още една година. Много съм благополучен ”, съобщи Начо пред TVE.

След напускането на Карим Бензема би трябвало той да бъде новият титулярен капитан на тима, защото е с максимален стаж в клуба от всички сегашни играчи на Карло Анчелоти.

По-рано стана ясно, че от Мадрид си потеглят Еден Азар, Марко Асенсио, Мариано Диас и Бензема. Все още не е ясна ориста на Лука Модрич, чийто контракт също изтича.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР